Нік Капоне
Старожила UKRAINE GTA
- Реєстрування
- 11 Бер 2023
- Дописи
- 260
- Реакції
- 358
- Бали
- 83
1. Нікнейм гравця: Саня Булат / ID: 172820
2. Особистий нікнейм: Макс Макасин / ID: 98554
3. Клан порушника: Sokaya
4. Чи знаходитесь Ви в клані, якщо так, то у якому: -
5. Суть скарги: Прибіг гравець айді 172820 почав погрожувати ДМом, я сказав що за це можуть дати бан до 7 днів після чого він хотів пройти на мітку, та скаржився на людей які стоять біля мітки, Я в свою чергу почав сміятись в войс після чого він почав мене тулити. задонатив 100грн на зміну нікнейму а прийлшлось тратити 30 донату на ліки із за нього щоб не було хвороби. Зауважу людина робила це все освідемленою та складаєтся відчуття що він вважає що нічого за це не буде.
Ps: сподіваюсь на справидливе покарання у вигляді 3 днів бану, тому що якщо цього не зробити ці дії будуть повторюватись
6. Докази (скріншот/відео):
ТАЙМ коди - 1:38 (Погрози масовим ДМом) 1:56 Навмисне нанесення урону (майже вбив)
7. Дата порушення: 30.10.2024
2. Особистий нікнейм: Макс Макасин / ID: 98554
3. Клан порушника: Sokaya
4. Чи знаходитесь Ви в клані, якщо так, то у якому: -
5. Суть скарги: Прибіг гравець айді 172820 почав погрожувати ДМом, я сказав що за це можуть дати бан до 7 днів після чого він хотів пройти на мітку, та скаржився на людей які стоять біля мітки, Я в свою чергу почав сміятись в войс після чого він почав мене тулити. задонатив 100грн на зміну нікнейму а прийлшлось тратити 30 донату на ліки із за нього щоб не було хвороби. Зауважу людина робила це все освідемленою та складаєтся відчуття що він вважає що нічого за це не буде.
Ps: сподіваюсь на справидливе покарання у вигляді 3 днів бану, тому що якщо цього не зробити ці дії будуть повторюватись
6. Докази (скріншот/відео):
7. Дата порушення: 30.10.2024