Розглянуто Сашко Кобаль, Андрей Гандзюк, Стасік Хома/Dm in GZ+PG+Використання анімації з метою приниження людини+Ухід від рп.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Вова Коуч

01 Центральна Україна
Реєстрування
9 Вер 2022
Дописи
272
Реакції
239
Бали
63
  1. Нікнейм гравця: Сашко Кобаль (52093) Андрей гандзюк (101278), Стасік Хома (107400)
  2. Особистий нікнейм: Вова Коуч (17877)
  3. Суть скарги: Ці люди займались провокаціями біля ГУ СБУ м.Харькова, після того як Стасік Хома використав анімацю з метою приниження мого колеги була спроба його затримати, після чого його вбив Андрій гандзюк в зеленій зоні для того шоб він помер і не поніс покарання, що я важаю є порушенням а саме ухад від рп від Стасіка Хома, а від Андрій Гандзюк порушення DM in GZ, це все на першому відео. На другому відео все тіж самі провокації, Стасік Хома використовує такуж анімацію для приниження вже мені, я його заковую в кайданки, і його так же само вбивають але на цей раз в зеленій зоні вже ведуть вогонь два гравці а саме Сашко Кобаль та Андрей Гандзюк, Стасік Хома знову уникає рп процесу, і Сашко Кобаль вбиває мене в зеленій зоні.
  4. Докази (скріншот/відео): 1 Відео і 2 Відео
  5. Дата порушення:

Андрій Смітт

Ст.Адміністратор | Центральна Україна [01]
Старший Адміністратор
Реєстрування
12 Лют 2023
Дописи
1,684
Реакції
552
Бали
253
Вітаю!
Гравець ID 107400 отримає наступне покарання: Приниження гідності людини з допомогою анімації /jail 30
Гравець ID 52093 та ID 101278 отримують наступне покарання: DM in GZ /warn

Розглянуто!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі