Відмовлено Сергій Романович / Для ГА або ЗГА

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Владислав Всемудрий

Поважний гравець
Реєстрування
26 Січ 2023
Дописи
213
Реакції
146
Бали
88
Нікнейм адміністратора: Сергій Романович
Особистий нікнейм: Владислав Андрійович
Суть скарги: Вітаю звертався до адміністрації з скаргою на гравця який систематично порушує правила гри в цій скарзі зібрані більш менш порушення від гравця не всі але там достатньо. Саме в цій скарзі побачив від адміністратора такі слова як прослідкують за гравцем та візмуть до уваги але що я бачу знов порушення та найпоширеніше порушення "Порушення правил викрадення" за які він отримує деморан це можно перевірити в історії покарань гравця хоча за порушення правила більше 2 разів передбачен WARN який йому не видають чи то забувають чи то блат не буду казати але факт цього залишається. Та не дивлячись на це він знов порушує а саме: 1 2 3 4 5 це тільки те що я бачу на форумі а скільки покарань від адміністрації в самій грі а не з скарг на форумі то скоріше за все ще більше. Тепер слова про те що адміністрація слідкує за гравцем здаються мені неправдою. Відпустимо вище сказане та хочу скажу сказати: Не добиваюсь блокування гравця бо мені це нічого не приносить але хочу дізнатися чі можу я також стільки порушувати і мені не буде ніякого бану а просто порушення правил та звичайний деморган хочу на це запитання відповідь так чи ні бо те що я бачу від гравця здається тим що я можу порушувати правила проекту відсидіти в деморгані та знов прийти когось вивести з цр абож просто взяти порушити правило DM або DB та знов відсидівши деморган та повторити вище сказане. Хочу правильний розгляд скарги хоча це вже навіть не скарга а більше питання до адміністрації.
Доказ видачі покарання (скріншот/відео): Неодноразове звернення
Дата походження: 30.05.2024

Владислав Всемудрий

Поважний гравець
Реєстрування
26 Січ 2023
Дописи
213
Реакції
146
Бали
88
Посилання на порушення правил в деяких моментах продублювалися пишу скаргу з телефону та не побачив які посилання на скарги продублювалися відредагувати скаргу цю не можу та якщо буде треба надам інше посилання яке не дублювалося.

Владислав Всемудрий

Поважний гравець
Реєстрування
26 Січ 2023
Дописи
213
Реакції
146
Бали
88
Посилання на порушення правил в деяких моментах продублювалися пишу скаргу з телефону та не побачив які посилання на скарги продублювалися відредагувати скаргу цю не можу та якщо буде треба надам інше посилання яке не дублювалося.
Змінюю 4 та 5 посилання на порушення ( бо ті продублювалися ) на ось ці 4 та 5.

Владислав Омельчук

Адміністратор 04 | UKRAINE GTA
Активний гравець
Реєстрування
27 Чер 2022
Дописи
651
Реакції
511
Бали
98
Вітаю.
Переглянув історію покарань гравця. Для зловживання порушеннями правил серверу у гравця мало покарань. Гравець отримував максимум 3 серйозних покараня (такі як DM, Порушення правил викрадення) за день, при цьому гравець не кожного дня отримує такі покарання. Також хочу додати те, що коли адміністрація побачить зловживання порушеннями правил серверу - вона одразу покарає за це гравця.

Ваша скарга була розглянута вірно.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі