Розглянуто Серійний номер заблокований.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
27 Сер 2023
Дописи
47
Реакції
9
Бали
11
Нікнейм адміністратора:-
Особистий нікнейм: Саша Дубинской
Суть скарги: Суть вашої оскарження :
Доброго вечора. Я побачив людину яка продавала акаунт за 100 грн . Я вирішив купити хоча він був 1 рівня і там нічого не було .Щоб друга людина його не купила , + я просто хотів щоб той акаунт забанили . Після покупки акаунта я зайшов і закликав АДМ. Прийшов адм я попросив щоб прийшов адм 5+ приходить Андрій 5+ фамілію не помню . Я йому сказав ситуацію і попросив щоб забанити цей ак . Але він мені зніс серійний номер . Захожу на основу і пише Серійній Номер заблокований . Причина АС#110
.
Я не українець але мені дуже дуже сильно подобається цей проект .
Дуже прошу адміністріцію 02 сервера розблокувати мій серійний номер , я розумію що я винний . Я готовий пообіцяти що більше ніколи я не буду порушуввти правила проекту . Тому прошу розблокуйте серійний номер. В мене основа на балансі велика сума і я дуже дуже сильно хочу пограти в УКР ГТА .Шановна адміністрація прийміть мої вибачення . Можете мені на основу кинути великий мут.Гарно дякую за увагу . Ви найкращі. Слава Україні 🇺🇦
Доказ видачі покарання (скріншот/відео): фото(скріншот вашого блокування ) немає .
Дата походження:-26.08.2024

Олег Галицький

Керівник UKRAINE GTA
Керівник
Реєстрування
14 Бер 2023
Дописи
7,323
Реакції
5,044
Бали
253
Вітаю!
Розглянувши скаргу, виношу вердикт:

Вам надано другий шанс, будьте обережні до ваших висловлювань.

[Розглянуто]

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі