Дима Міллер
Шановний гравець
- Реєстрування
- 16 Кві 2023
- Дописи
- 44
- Реакції
- 39
- Бали
- 23
Нікнейм адміністратора: Андрій Блашина
Особистий нікнейм: Дмитро Капайгора
Суть скарги: Вітаю старша адміністрація така сітуація ми робили викрадення З.Л МР Д ми робили всепо правилам а саме нас було 3 людини ми були в масках планували викрасти так як вони проводили набір там були СБУ Д ми чекали поки воени уедут дочікались ми все робило але одна людина почала тулити та вже був минус 1 після єтого у людини другой був виліт але у Адміністрації не було відео фіксації як це все було у зам лідера також так як Блашина почав просити відео фіксацію але МР Д а саме зам почав казати зараз запитаю у колег зам почав казати що ми его викрали в зз але він був ні в зз а на дорозі тим самем і за того что в проізашла така сітуація я виришив відпустити зама та вибачитися за таку сітуацію але кусачки були у людини якой був виліт та ще не має доказів Андрій адмін почав казати що мені буде бан за богато порушень викредання я вірішив вийти з ігри так як в мене не було кусачек та щоб відпустити людину але адміністратор мене відкинув за віхід під час рп я шітаю що це не правильно так як в мене був в кайданках зам і я ведь не буду ехать на цр з ним заходити туди та покупати кусачки але адмін сказав що так ви потрібні були поїхати та купити с З.Л МР Д тим самом я не согласен з покаранням та я сказав що в мене є відео фіксація він сказаавв кинути ему в дс я поки не буду кидати так як у адміністрації немає доеказів як і що було.
Докази:(Жмяк) (Жмяк) (Жмяк)
Дата:10.09.24
З повагою Дмитро Капайгора
Останнє редагування: