Відмовлено Скарга на Адманістрацію Андрій Блашина

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Дима Міллер

Шановний гравець
Реєстрування
16 Кві 2023
Дописи
44
Реакції
39
Бали
23
  1. Нікнейм адміністратора: Андрій Блашина​

2. Особистий нікнейм: Дмитро Капайгора​

3. Суть скарги: Вітаю старша адміністрація така сітуація ми робили викрадення З.Л МР Д ми робили всепо правилам а саме нас було 3 людини ми були в масках планували викрасти так як вони проводили набір там були СБУ Д ми чекали поки воени уедут дочікались ми все робило але одна людина почала тулити та вже був минус 1 після єтого у людини другой був виліт але у Адміністрації не було відео фіксації як це все було у зам лідера також так як Блашина почав просити відео фіксацію але МР Д а саме зам почав казати зараз запитаю у колег зам почав казати що ми его викрали в зз але він був ні в зз а на дорозі тим самем і за того что в проізашла така сітуація я виришив відпустити зама та вибачитися за таку сітуацію але кусачки були у людини якой був виліт та ще не має доказів Андрій адмін почав казати що мені буде бан за богато порушень викредання я вірішив вийти з ігри так як в мене не було кусачек та щоб відпустити людину але адміністратор мене відкинув за віхід під час рп я шітаю що це не правильно так як в мене був в кайданках зам і я ведь не буду ехать на цр з ним заходити туди та покупати кусачки але адмін сказав що так ви потрібні були поїхати та купити с З.Л МР Д тим самом я не согласен з покаранням та я сказав що в мене є відео фіксація він сказаавв кинути ему в дс я поки не буду кидати так як у адміністрації немає доеказів як і що було.​

4. Докази:(Жмяк) (Жмяк) (Жмяк)

5. Дата:10.09.24

6. З повагою Дмитро Капайгора

Останнє редагування:

Андрій Темницький

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
26 Гру 2023
Дописи
964
Реакції
448
Бали
123
Вітаю, шановний гравець!
Переглянувши докази від адміністратора, можу винести вердикт: Адміністратор видав покарання вірно!
По відеоматеріалам видно що ви були одні, під час викрадення підібрали одного з напарників, де ще один був - невідомо.
У вас не було кусачок, щоб зняти стяжки, як б ви звільнили Мера після виплати? - теж невідомо
Викрали людину біля Мерії Дніпра, тим самим порушили Правило Неофіційних Організацій, а саме: 4.4

Ви отримаєте покарання за масові порушення правил викрадення від лідеру клану на 3 дні, клан отримає догану!

Відмовлено!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі