Розглянуто Снимите с меня Бан

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Федчун Григорий

Новий гравець
Реєстрування
8 Чер 2025
Дописи
10
Реакції
4
Бали
6
Нікнейм адміністратора: Володя Мельник
Особистий нікнейм:Григорій Федчун
Суть скарги:Я не вижу на форуме жалобу именно на меня,меня забанили по ошибке,я не какую игровую валюту не продавал.То что я купил котедж немного не по правилам,я не знал этого.Прошу меня простить и изминить мне наказание на более мягкое.Пересмотрите пожалуйста причину моего бана.Я со своей стороны обещаю,что больше такое не повторится.Я не когда не нарушал до этого правила,я играл не агресивно,не скем не конфликтовал,с администрацией был любезен и всегда отзывался о Вас только хорошо.Дайте мне возмодность играть дальше в Ukraine GTA как раньше с удовольствием.Надеюсь на вашу снесходительность и понимание.Ещё раз прошу прощения.
Доказ видачі покарання (скріншот/відео):фото прикрепил
Дата походження:10.08.2025 00:04

Вкладення

• зображення_viber_2025-08-10_12-22-11-309.jpg
    зображення_viber_2025-08-10_12-22-11-309.jpg
    605 Кб · Перегляди: 43

Хітомі Овнчебурашка

Шановний гравець
Реєстрування
4 Бер 2024
Дописи
48
Реакції
39
Бали
63
Вітаю шановна адміністрація ця людина сама запропонувала мені продати таким чином котедж я теж подав скаргу і прошу розблокувати нас двох адже ми не знали що ми порушуємо і розмова на цр я сприймав як погроза або спроба зірвати зділку я не звинувачую його але прошу розблокувати нас двох та повернути майно по можливості або було дуже круто якщо ми змогли відкатити зділку типу мені котедж а йому кошти

Останнє редагування:

Володя Мельник

ГА 01 на пенсії
Активний гравець
Реєстрування
29 Кві 2024
Дописи
1,096
Реакції
554
Бали
198
Вітаю

Ви отримали блокування за обхід комісії, а саме передачу коштів через намет на центральному ринку

скарга через яку було помічено порушення клац
Блокування було скорочено до 15 днів
при повторному порушенні буде видано максимальний термін покарання

Розглянуто

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі