Відмовлено Фокс ти понімаєш шо таке селло? і худоба

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

den4ik667

Кошовий отаман
Реєстрування
22 Лис 2023
Дописи
181
Реакції
86
Бали
33
1. Ваш нікнейм: Денчик Хаширама
2. Нікнейм порушника: Саня Фокс
3. Назва клану порушника: Фенікс
4. Суть скарги: Адміни я зь селла, ви розумієте що село не є місто? каже менє покажи циплят, худобу а саме курчата да я маю курчата але звідки вон знаеє, адміни ви понімаєте що я з села та саня фоукс я з селла ане зміста, в мене худоба, немає часу на ігри граю рідко та менє не потрібна ваща худоба, мені потрібна худоба бо я в селі жию і кочую такщо адміністріція прийміть міри та вийдайте покрання яке людина робила та як вона знала що я маю курчата га? ви понімаєте в мене свиині худоба, бараболя, бураки, морква немає часму на цейво в се, городскиє якіфсб дивні люди я не знаю в мене худоба все давайте я йду пораця до худоби в мене ще тра козу на привязі привести до хльова та курку поскубати бо в кипятку стоїт, дякую за пойніманіє прийміт щиріє почуттє
5. Доказ порушення (скриншот/відео): прибиваю на кілок відео з фотопаратту ось тут я прибив сюда натискай щоб гялнуити мою худобу та курчата і відео
6. Дата порушення: пятнядцяте липня двацятшостого року

Останнє редагування модератором:

Антон Теннет

Адміністратор | Західна Україна
Адміністратор
Реєстрування
28 Чер 2025
Дописи
316
Реакції
174
Бали
103
Вітаю, уважно розглянувши вашу скаргу, виношу вердикт:

Не підлягає розгляду, якщо відео на платформі "Youtube" подане в низькій якості

Подайте скаргу повторно з якісною відеофіксацією

Відмовлено!

Алекс Шнайдер

ГА | Західна Україна
Головний Адміністратор
Реєстрування
6 Жов 2024
Дописи
639
Реакції
309
Бали
123
Вітаю.
Відео було видалено раніше за 7 днів.​
7.3. Заборонено видаляти докази зі схваленої / розглянутої скарги протягом 7 днів з моменту подачі скарги. | Бан 6-14 днів

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі