Розглянуто Хай дасть відповідь ГС неоф або ЗГС! Дякую

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Лука Архангел

Старий | Північна Україна [04]
Активний гравець
Реєстрування
9 Чер 2023
Дописи
638
Реакції
424
Бали
123
Адреса
Kropyvnytskiy
1. Нікнейм гравця: Сатана Бестрашний
2. Особистий нікнейм: Євген Міллер
3. Клан порушника: [ Prokuratura ]
4. Чи знаходитесь Ви в клані, якщо так, то у якому: Ні
5. Суть скарги: "Тайм-Коди" З першої секунди громадянин порушував правила порядку " Стаття 5.8 " - брукав щось там в мікрофон , коли ми роздавали повістки разом зі Збройними Силами України так і до 50 секунди він брукав в мікрофон свій. Після того я його і затримав данного громадянина.
"Тайм-Коди" Моя прочитана міранда та його права 01:56 , не вспів представитись а представився на боді-камері "Тайм-Код" 06:35.
"Тайм-Код" 03:11 , образи та + неадекватні висловлювання в багато разовому контексті від данного громадянина - думаю йому можна і видати BAN від вашого сроку який вже скажете. до 03:30.
"Тайм-Код" 05:47 , громадянин просить приватного адвоката - я йому не одноразово говорив тощо надворі адвокат не будемо викликати , прибудемо до процесульної кімнати - та там і визвете свого адвоката.
Потім у мене вимкнулась Боді-Камери де він вийшов під час арешту - но я прикріплю інше відео. Де вже його немає в процесаульної кімнатии.
Тощо в процесальних діях не видно Ім'я та Прізвище но його було видно до того і видно кого затримував. І видно коли він говорить його жетон та Ім'я Прізвище.
Повторюю ще раз - на відео видно дату на час , тому що вимкнулась случайно Боді-Камери , де його вже немає в процесуальних діях а там видно тощо він покинув.

6. Докази (скриншот/відео): Пиріжок перший - Пиріжок другий
7. Дата порушення:
13.03.2025

Танюшка Роуз

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
22 Бер 2023
Дописи
1,885
Реакції
1,411
Бали
213
Вітаю, шановний гравець!
Розглянувши вашу скаргу, виношу вердикт:
Гравець #2551 отримує покарання у вигляді
5.5. "Flood in VC" - Flood in Voice Chat - Крики, увімкнення коротких музичних доріжок, використання програм для зміни голосу і все, що може завадити нормальній грі. | Мут 20 хвилин
5.9. "Образа гравців" - Заборонено ображати гравців. | Бан 3 дні
5.19. "Розпал міжнаціональної ворожнечі" - Заборонений прояв нацизму / расизму, прояв ненависті, заснованої на расовій або національній приналежності гравця, якщо сказано комусь в обличчя або в присутності тих, кого ображають. Як виняток країна, з якою йде війна, - російська федерація. | Мут 80 хвилин
У гравця стався виліт з гри.

Гравець #10331 отримує покарання у вигляді
6.19. "NonRP" - Non Role Play - дії, які неможливі в реальному житті, що порушують канони RP, псують ігрову атмосферу, невиправдані, нелогічні дії, також враховується перебування на даху вагону під час руху. | Деморган 30 хвилин
А ви, автор скарги отримаєте покарання на розсуд слідкуючої адміністрації за порушення правил порядку затримання громадянина.

Розглянуто!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі