- Реєстрування
- 11 Кві 2025
- Дописи
- 996
- Реакції
- 495
- Бали
- 68
Нікнейм гравця: Хеккі Овнярд [9785]
Особистий нікнейм: Мирослав Коваленко
Клан порушника: Legends90x
Чи знаходитесь Ви в клані, якщо так, то у якому: -
Суть скарги: Я стояв на місці, нікого не чіпав і жодних правил не порушував. У цей момент інший гравець почав звинувачувати мене у багаюзі, хоча я не виконував жодних дій. До цього він біг у зворотному напрямку на мітці, а коли вийшов із неї — почав безпідставно говорити, що я використовую багаюз, чим вводив інших гравців в оману.
За необхідності можу надати повний фрапс від початку і до кінця ситуації, де чітко видно, що з мого боку порушень не було. Більше того, у цей момент за подіями спостерігали адміністратори.
Прошу розглянути ситуацію та покарати гравця за наклеп.
Докази (скриншот/відео):
Дата порушення: 30.09.25
Особистий нікнейм: Мирослав Коваленко
Клан порушника: Legends90x
Чи знаходитесь Ви в клані, якщо так, то у якому: -
Суть скарги: Я стояв на місці, нікого не чіпав і жодних правил не порушував. У цей момент інший гравець почав звинувачувати мене у багаюзі, хоча я не виконував жодних дій. До цього він біг у зворотному напрямку на мітці, а коли вийшов із неї — почав безпідставно говорити, що я використовую багаюз, чим вводив інших гравців в оману.
За необхідності можу надати повний фрапс від початку і до кінця ситуації, де чітко видно, що з мого боку порушень не було. Більше того, у цей момент за подіями спостерігали адміністратори.
Прошу розглянути ситуацію та покарати гравця за наклеп.
Докази (скриншот/відео):