Сережа Новік
ГС Гатило
- Реєстрування
- 11 Жов 2023
- Дописи
- 47
- Реакції
- 74
- Бали
- 21
- Нікнейм адміністратора: Яворівський
- Особистий нікнейм: Сережа Новік
- Суть скарги:
Вирішив я трохи потулити ворожі клани на перехресті біля угону, зустрів гравця, який перебував у клані "LVIV", так як він знаходиться у стані війни з нами, я відкрив вогонь та вбив його, ігровий помічник "Яворівський", відкинув мене за DM, не розуміючи основні правила та механіки неофіційних організацій, що уже є невелеким проявом некомпетентності.
Отримавши покарання у вигляді деморгану на 60 хвилин, я написав репорт "Яворівський тп,у нас була війна кланів", щоб він прийшов та я зміг би йому об'яснити як працює "Війна кланів", на що я чую відповідь "Не згідні з покаранням пишіть скаргу на форум"(хоча поки розглянуть скаргу, я уже відсижу свій термін) на щастя ще є компетентна адміністрація,яка чудово розуміє механіку і правил неоф, які змогли допомогти, але відповідь ігрового помічника не відповідає його регламенту роботи, кожне покарання має бути впевненне, в цьому випадку воно геть не аргументоване і некоректне
Ігровий помічник, навіть не спробував вирішити запитання, відкинув не роздумуючи та незнаючи правил неоф організацій, вимагаю проведення переатестації та більш детальнішої підготовки їх до роботи, або взагалі внести обмеження у видачі покараннь до підвищення на посаду "Модератора" "Ігровим помічникам", і акцентувати їх увагу на правила неоф організацій, адже не вперше я отримую деморган помилково, і вимагаю виплати компенсації від Яворівського у розмірі 100.000 і 2 М4 на 90 патрон(пропали через те що в деморган кинув)
- Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
- Дата походження: 28.05