Розглянуто Яворівський вимагаю компенсанцію

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Сережа Новік

ГС Гатило
Реєстрування
11 Жов 2023
Дописи
47
Реакції
74
Бали
21
  1. Нікнейм адміністратора: Яворівський
  2. Особистий нікнейм: Сережа Новік
  3. Суть скарги:

Вирішив я трохи потулити ворожі клани на перехресті біля угону, зустрів гравця, який перебував у клані "LVIV", так як він знаходиться у стані війни з нами, я відкрив вогонь та вбив його, ігровий помічник "Яворівський", відкинув мене за DM, не розуміючи основні правила та механіки неофіційних організацій, що уже є невелеким проявом некомпетентності.

Отримавши покарання у вигляді деморгану на 60 хвилин, я написав репорт "Яворівський тп,у нас була війна кланів", щоб він прийшов та я зміг би йому об'яснити як працює "Війна кланів", на що я чую відповідь "Не згідні з покаранням пишіть скаргу на форум"(хоча поки розглянуть скаргу, я уже відсижу свій термін) на щастя ще є компетентна адміністрація,яка чудово розуміє механіку і правил неоф, які змогли допомогти, але відповідь ігрового помічника не відповідає його регламенту роботи, кожне покарання має бути впевненне, в цьому випадку воно геть не аргументоване і некоректне

Ігровий помічник, навіть не спробував вирішити запитання, відкинув не роздумуючи та незнаючи правил неоф організацій, вимагаю проведення переатестації та більш детальнішої підготовки їх до роботи, або взагалі внести обмеження у видачі покараннь до підвищення на посаду "Модератора" "Ігровим помічникам", і акцентувати їх увагу на правила неоф організацій, адже не вперше я отримую деморган помилково, і вимагаю виплати компенсації від Яворівського у розмірі 100.000 і 2 М4 на 90 патрон(пропали через те що в деморган кинув)

1. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
  2. Дата походження: 28.05

Сережа Новік

ГС Гатило
Реєстрування
11 Жов 2023
Дописи
47
Реакції
74
Бали
21
Попередній регламент роботи адміністратора мав такий план:
1) зафіксувати порушення
2) якщо неоф організація здійснила ДМ іншого учасника клана, то уточнити у С/ЗГС/ГС неоф, чи не перебувають клани у стані війни
3) якщо клан не перебуває у стані війни, то покарати, якщо перебуває то не видавати(нюанси: ДМ ЗЗ, ДМ на роботі)

Олег Галицький

Керівник UKRAINE GTA
Керівник
Реєстрування
14 Бер 2023
Дописи
7,164
Реакції
5,032
Бали
253
Вітаю!
Розглянувши скаргу, виношу вердикт:

Приносимо вибачення за довготривалий розгялд скарги.
З адміністратором буде проведено бесіду стосовно його дій.
Також ви отримаєте компенсацію.

[Розглянуто]

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі