Розглянуто не адеквати в Держ структурах

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Ryslan

Поважний гравець
Реєстрування
15 Кві 2023
Дописи
206
Реакції
145
Бали
48
1. Ваш нікнейм:158200
2. Нікнейм порушника:134747
3. Назва організації порушника: Був НПУ,представлявся СБУ
4. Суть скарги:Вітаю!2.4. Працівник повинен ввічливо звертатися до жителів міст/сіл. | Попередження/Догана2.22. Заборонено проявляти поведінку, неналежну працівнику державних організацій. | Попередження/Догана На 2 відео чітко видно як Дана недоособа спілкується,хто їм проводить набір?Їхавши по своїх справах побачив як на зустрічній полосі стоять автомобілі,ставши запитавши чи потрібна допомога до мене налетіли неадеквати в одязі схожій на форму державних структур,на мою вимогу дана особа не надала свої документи,багато разів намагався донести свою вимогу про те щоб побачити документи в розгорнутому вигляді!Також на 1 відео чітко видно як неадекват державних структур відверто говорить при великій кількості свідків що він купив дану форму,документи свої ненадав! 2.40. "NonRP Держ" - заборонено масово порушувати правила державних організацій та канони RP, не відігравати RP роль свого персонажа тощо. | Варн- на даних доказах не 1 порушення від даної особи!
5. Доказ порушення (скриншот/відео): 1-
2- відео
6. Дата порушення:01.03.2026

Юра Задверняк

⚖️🕵️| 01 |
Реєстрування
28 Чер 2023
Дописи
413
Реакції
800
Бали
138
Вітаю.

Надаю пояснення для адміністрації щодо зазначеної ситуації.

Під час здійснення патрулювання нами було помічено екіпаж поліції, після чого ми забезпечували громадський порядок у відповідному районі. Ви, як автор скарги, перебували посеред проїжджої частини, у зв’язку з чим отримали законне зауваження.
Після цього ви почали вимагати пред’явлення посвідчення.
Я його надав, однак ви системно не змогли його отримати.

У відповідь на вашу агресію та спілкування на "ти" я продовжив відігрувати роль спецпризначенця СБУ та відповідав у схожому стилі спілкування, проте без образ, без використання ненормативної лексики та з дотриманням правил сервера.

У ході діалогу з вашого боку пролунала образа, після чого ви були затримані відповідно до норм ПК України.
Після доставлення до ІТТ ви використали «ключ свободи» та системно вийшли до центрального входу ГУНП м. Києва, де продовжили провокувати конфлікт. Я й надалі діяв у межах своєї ролі, повторно повідомив, що посвідчення вже було надано, і повторно його надавати не буду. З вашого боку спостерігалась провокація, у зв’язку з чим я залишив місце події.

Шановна адміністрація, у зв’язку з тим, що мені не було надано можливості особисто поспілкуватися з особою, яка розглядатиме скаргу, надаю пояснення у письмовій формі без додавання відеоматеріалів (водночас вони наявні та можуть бути надані за запитом). Вважаю такий формат пояснення дещо обмеженим, проте готовий надати додаткові докази за необхідності.

Зі свого боку не вбачаю у своїх діях порушень типу «НРП Держ» чи аморальної поведінки.

Діяв виключно в межах своєї ролі та відповідно до норм.

Останнє редагування:

Ryslan

Поважний гравець
Реєстрування
15 Кві 2023
Дописи
206
Реакції
145
Бали
48
https://forum.ukraine-gta.com.ua/threads/Букетик.374506/#post-1498368
Прошу врахувати дану скаргу як продовження раніше описаної ситуації. Відомо, що зазначеній особі вже було винесено дисциплінарне стягнення у вигляді догани, тому прошу взяти цей факт до уваги під час розгляду.

З мого боку не було образ — викладались лише фактичні обставини. Стосовно звернення на «ти»: вважаю, що посадова особа державної структури зобов’язана діяти відповідно до чинного законодавства та дотримуватися ввічливого і професійного стилю спілкування.

Під час розмови мені було повідомлено, що я нібито перебуваю на зустрічній смузі та буде викликано наряд. Після того як я погодився і запропонував викликати наряд, поведінка особи змінилася — замість виконання службових обов’язків почали лунати некоректні висловлювання на кшталт «вам потрібно — ви і викликайте».

На відеозаписі чітко видно, як саме розпочалася розмова та в якому тоні вона велася. Вважаю, що працівник державної установи повинен дотримуватися встановлених правил службової етики незалежно від обставин.

Щодо мого виходу з ІТТ: я неодноразово звертався з проханням надати службові документи у розгорнутому вигляді, однак ці вимоги були проігноровані. Прошу пояснити, у чому саме полягає так звана «провокація», якщо моє звернення було законним і стосувалося надання документів, що повинні пред’являтися на вимогу.

Також звертаю увагу на неналежну процедуру комунікації: до мене підійшла невстановлена особа без представлення, без пред’явлення посвідчення та без пояснення причини звернення, що суперечить вимогам законодавства щодо дій посадових осіб.

Прошу провести об’єктивну перевірку дій зазначеного працівника, надати правову оцінку його поведінці та вжити відповідних заходів реагування для недопущення подібних ситуацій у майбутньому.

Останнє редагування:

Юра Задверняк

⚖️🕵️| 01 |
Реєстрування
28 Чер 2023
Дописи
413
Реакції
800
Бали
138
Ситуація, викладена у двох поданих скаргах, стосується одних і тих самих обставин та подій і фактично є ідентичною за змістом.

Ryslan

Поважний гравець
Реєстрування
15 Кві 2023
Дописи
206
Реакції
145
Бали
48
Тому хто буде розглядати дану скаргу взяти кількість порушень та видати максимальне покарання!

Андрiй Федорченко

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
8 Тра 2023
Дописи
620
Реакції
235
Бали
103
Доброго дня!

Адміністрацією сервера було розглянуто скаргу на гравця Юра Задверняк [ID 134747], а також зустрічну апеляцію у межах даного звернення.

Скаргу схвалити частково

❌Зустрічну апеляцію відмовити

🔻 Встановлене порушення

2.22 — Неналежна поведінка працівника державної організації

Правилами заборонено проявляти поведінку, що дискредитує державну структуру або не відповідає статусу її співробітника.

Під час перевірки матеріалів встановлено дії, які не відповідають стандартам службової етики та внутрішнім нормам державної організації.

В решті частині скарги відмовити

📌 Призначене рішення

Згідно з передбаченою санкцією (попередження / догана):

🔹 Керівництву СБУ зобов’язано видати співробітнику догану відповідно до внутрішнього статуту.

⚠️ Щодо другого відеоматеріалу

Друге відео триває понад 2 хвилини. Відповідно до правил подачі та розгляду скарг, у таких випадках обов’язково необхідно вказувати точні тайм-коди моментів порушення.

Оскільки тайм-коди не були зазначені, повний аналіз усього відеоматеріалу не проводився, і воно не враховується як належний доказ у частині, що виходить за межі конкретно зафіксованих моментів.

❌ Щодо зустрічної апеляції

У задоволенні зустрічної апеляції відмовлено.

Причина відмови:

• відсутність належних доказів;
  • викладена позиція має оціночний характер;
  • формулювання подано некоректно з ситуацією.

Апеляція повинна містити чіткі аргументи та підтвердження.

⚖️ Роз’яснення

Працівники державних структур повинні демонструвати стриманість, професійність та відповідність займаній посаді. Будь-яка поведінка, що підриває авторитет організації, підлягає дисциплінарному реагуванню.

Просимо надалі дотримуватися правил подачі доказів та стандартів спілкування.

Схвалено частково
(Розглянуто)

Останнє редагування:
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі