Розглянуто №2798 | Обман

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Едуард Вентерович.

Новий гравець
Реєстрування
29 Кві 2023
Дописи
16
Реакції
1
Бали
8
1. Ваш нікнейм:Владик Набанов
2. Нікнейм порушника:Артемій Ковальчув
3. Назва клану порушника:-
4. Суть скарги: Данний гравець підійшов та сказав го обмін на клан мій я сказал ну газ він мені продам ХМ за 40кк и він повинен був вернути 40кк а потім він почав давати заднія и все сказав все давай я передумал, після цього були ще погрози до мого життя стосовно моєї родини, пілся цього як він мені продам за 40кк ХМ то как ми поехали на ц.р чтоби я ему продал свой рюкзак за 40кк и потом он мне его отдал, в итоге он продал мне ХМ мы поехали на ц.р и он ливнул прошу вернуть деньги
5. Доказ порушення (скриншот/відео):
тайм коди- договір- 0.58 продажа транспорту за 40кк- 1.05 лівнув з гри та с ДС-3.57
1779628823793.png

6. Дата порушення:24.05.2026

Влад Флoренс

Адміністратор | 02 Західна Україна
Адміністратор
Реєстрування
23 Чер 2023
Дописи
206
Реакції
142
Бали
88
Вітаю, розглянувши вашу скаргу, виношу вердикт:
Гравець Артемій Ковальчук[
6897236] отримує покарання

Порушення правил UKRAINE GTA а саме:
11.8. "RP/NonRP шахрайство" - Заборонено будь-як обманювати гравців, здійснювати спроби ловлі на неуважності, приховування подробиць або особливостей ігрового майна (є винятки, також обліковий запис може бути додатково обнулено при першому порушенні за рішенням головного адміністратора). | Бан 14 - 6000 днів з конфіскацією майна, отриманого обманом, при повторному порушенні Повне обнулення акаунту (Баланс/картки/житло/бізнеси/автомобілі) + Бан 30 - 6000 днів з конфіскацією майна, отриманого обманом

pban 31

Розглянуто!

Алекс Шнайдер

ГА | Західна Україна
Головний Адміністратор
Реєстрування
6 Жов 2024
Дописи
295
Реакції
130
Бали
88
Вітаю Шановний гравець!
Згідно вашої заявки, ініційована процедура повернення майна.
Очікуйте повернення коштів.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі