Розглянуто Продовження дискусії Деклоренсів

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

𝕆𝕝𝕖𝕜𝕤𝕒𝕟𝕕𝕣 𝕂𝕒𝕕𝕖𝕟𝕪𝕦𝕜ꑭ

Районний суддя 04 серверу 👩‍⚖️
Реєстрування
20 Чер 2024
Дописи
177
Реакції
272
Бали
68
  1. Нікнейм адміністратора:-​
  2. Особистий нікнейм:Євген Деклоренс​
  3. Суть скарги.​
Вітаю всіх читачів цієї теми, для початку хотів би представитися. Я Євген Деклоренс обіймаю посаду Заступника Директора Засобів масової інформації. Я на цьому проєкті граю не дуже давно, але за цей час я вже займав такі посади як лідер Національної поліції України м. Київ та лідер Державної служби надзвичайних ситуацій. Також пробував свої сили на посаді адміністратора але мені там не сподобалось так як я хотів більше РП процесу. А це раніше можна було отримати в державних організаціях. Проте на даний момент я взагалі немаю мотивації обіймати ту чи іншу посаду, так як нинішні куратори лідерів взагалі не цінують своїх лідерів. В цій темі я б хотів виразитися про нинішнів кураторів лідерів, так як надіюся на зміни в кращу сторону. Чому я вирішив саме тут, тому що якщо я цю тему підніму в чаті «ЦО» чи комусь в особисті, не пройде і 5 хвилин як мене знімуть з посади

Історія моя як працівника держ структур почалась саме з НПУ міста Дніпра, де на той момент лідером її був Денис Ланько класний лідер. Потім мене занесло в ДСНС до Олексія Ксьондза де я став вперше на високу посаду а саме підполковника ДСНС. Аж за тиждень я пішов до МОЗ Д де зміг стати на головного відділення. Але суть не в цьому. Потім вже пізніше я пішов в СБУ К де зустрів таку людину як Лоренцо Деклоренс , котрий дав шанс встати на першого заступника в моєму ігровому світі. Потім коли я наважився піти на лідера НПУ К я зустрів двох класний та добрих людей це Максим Касянович та ще на той момент Сергій Фасоль. Максим Касянович найкращий ГС ДЕРЖ з тих поки яких я бачив. Він ніколи не намагався зняти когось тому що не до люблював а намагався допомогти за що я йому дякую . Суть цією так би мовити скарги не задоволення держ при ЗГС Івану Грею. До Максима Харбора лише просто немаю питання тому що він не був готовий до такої посади. Він коли я його просив змінити дещо говорив щоб я йшов до Івана котрий мені відмовив з якоїсь причини. Я то думав що все буде нормально надалі але… вчора було знято з поста президента Лоренца Деклоренса котрий був на мою думку хорошим президентом. Його зняли через якусь втрату довіри…. Коли Олексій Ксьондз котрий ще був Директором ЗМІ написав свою емоцію „Іване ти шо скаженів ” там були мати але тут писати я їх не хочу. Та але під час обзвону на заступника ЗМІ Олексія зняли через неадекватну поведінку. Ще Іван Грей влазить в рп процес в котрий ну немає так влізати так як він це робить! На мою думку зараз в держ немає нічого цікавого та веселого при такій старшій адміністрації. Мабуть після цих слів мене знімуть також через «втрату довіри » але це вже буде байдуже. Якщо ви дочитали це до кінця дякую за увагу та „дякую Івану за таке ”. Наразі мовчати вже набридло якщо вже мене не знімуть з заступника через пару годину то я сам знімусь 4 січня тому що це вже набридло таке терпіти. Якщо в них просто є таке зневага до тих людей котрі намагаються змінити гру на краще то це просто жах….

4. Дата походження:31.12.2024
Всіх з наступаючим новим роком​

Останнє редагування модератором:
Реєстрування
21 Кві 2024
Дописи
94
Реакції
228
Бали
38
Полностью согласна на счёт этого , так как достаточно знаю Олексея Ксьонза который был Лидером Зми , а также бывшего президента Лоренцо Деклоренс , прекрасные лидеры организации а вот ЗГС держ Иван Грей ничего явно не знает та и блат у него присутствует, лезит в рп процесс хотя не должен этого делать , когда его просишь о помощи " я не лезу в рп процесс " а как просят его подстилки так скажем то сразу снимает партии догану хотя этого делать не должен , когда ему президент который был Лоренцо Деклоренс высказался снял его по втрата доверия , имела даже ситуации с Греем который не может отличить Наказ от Распоряжения , интересно конечно что ЗГС Держ этого не знает... В итоге потом признал сам что не знает этого , не один раз от остальных лидером/ замов/ работников держ орг слышала что " Иван Грей даже когда был в мозе нихера не знал " " Грей даже половины не знает как его взяли в ЗГС держ хз " смешно тогда что он пытается продвинуть своих людей а других снимает -rep Грею , и задумайтесь над тем что написал Жека Деклоренс а Лоренцо и Ксьонза верните )

Останнє редагування:

Кирило Громов

Старожила UKRAINE GTA
Лідер
Реєстрування
8 Сер 2022
Дописи
496
Реакції
654
Бали
153
Полностью согласна на счёт этого , так как достаточно знаю Олексея Ксьонза который был Лидером Зми , а также бывшего президента Лоренцо Деклоренс , прекрасные лидеры организации а вот ЗГС держ Иван Грей ничего явно не знает та и блат у него присутствует, лезит в рп процесс хотя не должен этого делать , когда его просишь о помощи " я не лезу в рп процесс " а как просят его подстилки так скажем то сразу снимает партии догану хотя этого делать не должен , когда ему президент который был Лоренцо Деклоренс высказался снял его по втрата доверия , имела даже ситуации с Греем который не может отличить Наказ от Распоряжения , интересно конечно что ЗГС Держ этого не знает... В итоге потом признал сам что не знает этого , не один раз от остальных лидером/ замов/ работников держ орг слышала что " Иван Грей даже когда был в мозе нихера не знал " " Грей даже половины не знает как его взяли в ЗГС держ хз " смешно тогда что он пытается продвинуть своих людей а других снимает -rep Грею , и задумайтесь над тем что написал Жека Деклоренс а Лоренцо и Ксьонза верните )
Щодо Ксьондза та Лоренсо
Так, вони були лідерами організацій, але це не означає що їх керівництво було ідеальним. Кожен лідер має свої сильні і слабкі сторони, і не варто принижувати інших керівників лише через симпатію до когось із попередніх.

Щодо Івана Грея та "блату"
Немає жодних доказів того, що Іван Грей діє упереджено чи має "блат". Його обов’язки включають прийняття рішень щодо доган чи інших питань. Якщо вам здається, що він щось зробив не так, потрібно звертатися з фактами, а не просто звинувачувати.

Про втручання в РП-процес
Яки ви пишите, Іван Грей чітко сказав, що не втручається в РП-процес. Якщо є конкретні приклади порушень їх потрібно надати, щоб можна було обговорити ситуацію.

Щодо "наказу і розпорядження"
Усі можуть помилятися, це нормально. Важливо те, що ситуації виправляються, і це не впливає на загальну роботу фракцій.

"Просування своїх людей"
Якщо Іван Грей висуває когось на посаду, це не означає, що він "просуває своїх". Усі рішення повинні базуватися на правилах і компетенціях кандидатів.

Про повернення Деклоренса і Ксьондза
Їх повернення можливе лише за умови дотримання всіх правил і довіри з боку керівництва. Якщо Грей прийняв таке рішення, на це є певні підстави.
Працювати з людиною до якою втратив довіру, не сама легка задача, та і не сама потрібна.

Всі звинувачення на адресу Івана поки що не підтверджені жодними фактами. Якщо є реальні докази їх слід надавати, а не робити голослівні заяви, як це у вас, схоже добре виходить.

Останнє редагування:

Віктор Миколайович

Північна Україна
Активний гравець
Реєстрування
22 Лип 2022
Дописи
7,376
Реакції
4,880
Бали
254
Вітаю
Мабуть після цих слів мене знімуть також через «втрату довіри »​
Вас ніхто не зніме за висловлення своєї точки зору, ви маєте на це право.​
але під час обзвону на заступника ЗМІ Олексія зняли через неадекватну поведінку​
порушення від лідера було критичне, неадекватні висловлювання у офіційному чаті, зняття було необхідне, враховуючи відповідальність лідера

Керівництво державних організацій виконує свої обов'язки згідно чинних правил, якщо ви не згодні з певними діями гс/згс державних організацій, ви можете звернутись до мене у діскорд (mikolajovich1) та задати свої питання щодо їх роботи, якщо у вас є докази порушень зі сторони гс/згс державних організацій ви також можете написати мені та надати докази цих дій, наразі без будь-яких доказів я не можу більш детально розібратись у ситуації що виникла, дякую за звернення.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі