Розглянуто Скарга №395 | Стрільба з руля// НПУ Д

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
10 Вер 2024
Дописи
23
Реакції
12
Бали
6
  1. Нікнейм гравця: 6867841
  2. Особистий нікнейм: Олексій Болтонович
  3. Суть скарги: Вітаю! Даний гравець 6867841, стріляв з водійського місця за рулем на швидкості 170км/год +/-. Нажаль на початку відео не дуже добре видно айді через графіку, але в кінці відео воно є. Тайм-код: 0:09-0:13- стрільба з руля. 0:32-айді. Передившись відео замітив що даний патрульний сам в патрулі, немаю чи звання ст.лейтенант, порушуючи статут НПУ.
  4. Докази (скріншот/відео): Тик
  5. Дата порушення: 01.01.2025

Денис Іванчук

02 | Західна Україна | Патріот🇺🇦
Реєстрування
8 Січ 2024
Дописи
57
Реакції
45
Бали
33
  1. Нікнейм гравця: 6867841
  2. Особистий нікнейм: Олексій Болтонович
  3. Суть скарги: Вітаю! Даний гравець 6867841, стріляв з водійського місця за рулем на швидкості 170км/год +/-. Нажаль на початку відео не дуже добре видно айді через графіку, але в кінці відео воно є. Тайм-код: 0:09-0:13- стрільба з руля. 0:32-айді. Передившись відео замітив що даний патрульний сам в патрулі, немаю чи звання ст.лейтенант, порушуючи статут НПУ.
  4. Докази (скріншот/відео): Тик
  5. Дата порушення: 01.01.2025
Шановний пане Болтонович,хочу вам сказати,що стрільба з руля дозволена,якщо дана людина відпустила педаль газу, там чітко видно,що машина почала гальмувати.Також якщо дана людина мала звання ст.лейтенант,то в патруль їй дозволено виїжджати одній.Очікуємо відповідь слідкуючої адміністрації.

Одін Пейс

Адміністратор | Західна Україна
Адміністратор
Реєстрування
15 Вер 2023
Дописи
244
Реакції
126
Бали
88
Шановний пане Болтонович,хочу вам сказати,що стрільба з руля дозволена,якщо дана людина відпустила педаль газу, там чітко видно,що машина почала гальмувати.Також якщо дана людина мала звання ст.лейтенант,то в патруль їй дозволено виїжджати одній.Очікуємо відповідь слідкуючої адміністрації.
Шановний пан Іванчук хочу у вас запитати по факту це RP гра і ви думаєте що у справжньому житті Поліція за кермом буде стріляти через вікно коли машина в русі

Реєстрування
10 Вер 2024
Дописи
23
Реакції
12
Бали
6
При чому на швидкості 170км/год, в реальності якщо таке зробити вас би вже в вікно висосало
Шановний пан Іванчук хочу у вас запитати по факту це RP гра і ви думаєте що у справжньому житті Поліція за кермом буде стріляти через вікно коли машина в русі

Максім Ломбардо

Адміністратор | 02 Server | 4lvl
Реєстрування
1 Лип 2022
Дописи
460
Реакції
575
Бали
98
Вітаю, шановний гравець!
Стосовно стрільби з керма я не побачив порушень, машина не набирала швидкість.
Ви, як власник скарги отримаєте pmute 15 MG
Гравець 6867841 порушив правила держ.орг пункт 3.4 - отримає догану. З лідером буде проведена бесіда на рахунок знань цих правил.

Розглянуто.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі