Розглянуто НПУ К, СБУ К | Влад Лайм #138293, Петро Цвях #197101 | В темі

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Іван Черевач♡

Центральна Україна
Реєстрування
2 Січ 2025
Дописи
5
Реакції
4
Бали
5
Адреса
[email protected]
  1. Нікнейм гравця: Влад Лайм #138293, Петро Цвях #197101
  2. Особистий нікнейм: Іван Блатовський #209892
  3. Суть скарги: Доброго вечора! Одного разу я їхав Києвом і "піймав" радар. Я вирішив дізнатись у поліцейського, за що він мене вбив недавно (моменту вбивства на відкаті немає). Я збив поліцейського та він почав тулити мене та мій транспорт, що заборонено правилами проєкту. Співробітник зобов'язаний спробувати затримати громадянина, перш ніж відкривати вогонь. Далі мене затримує працівник СБУ в званні Сержант, який їздить сам по Києву. Виникає питання: Чому співробітник на такому відносно маленькому званні (3) їздить сам по Києву? Так само він сам проводив процесуальні дії. Тайм-коди: Влад Лайм: 4:30 - відкрив вогонь. Петро Цвях: 4:42 - сам затримав, 8:00 - 13:30 - сам проводить процесуальні дії.
  4. Докази (скріншот/відео): Посилання
  5. Дата порушення: 04.01.2025

Геральд Шелбі

ЗГС Неоф | Центральна Україна
Куратор лідерів
Реєстрування
22 Лип 2024
Дописи
1,040
Реакції
441
Бали
223
  1. Нікнейм гравця: Влад Лайм #138293, Петро Цвях #197101
  2. Особистий нікнейм: Іван Блатовський #209892
  3. Суть скарги: Доброго вечора! Одного разу я їхав Києвом і "піймав" радар. Я вирішив дізнатись у поліцейського, за що він мене вбив недавно (моменту вбивства на відкаті немає). Я збив поліцейського та він почав тулити мене та мій транспорт, що заборонено правилами проєкту. Співробітник зобов'язаний спробувати затримати громадянина, перш ніж відкривати вогонь. Далі мене затримує працівник СБУ в званні Сержант, який їздить сам по Києву. Виникає питання: Чому співробітник на такому відносно маленькому званні (3) їздить сам по Києву? Так само він сам проводив процесуальні дії. Тайм-коди: Влад Лайм: 4:30 - відкрив вогонь. Петро Цвях: 4:42 - сам затримав, 8:00 - 13:30 - сам проводить процесуальні дії.
  4. Докази (скріншот/відео): Посилання
  5. Дата порушення: 04.01.2025
Вітаю Шановний Гравець!
Розглянувши вашу скаргу - готовий винести вердикт

Від гравця [138293] - порушень не виявлено. Ви кажете що гравець вас вбив, проте відеодоказів немає. З вашого боку спостерігаю наступну ситуацію: Ви під'їхали до співробітника поліції, після чого почали його посилати та обзивати. Потім ви навмисно протаранили гравця, у відповідь по вам відкрили вогонь.

Від гравця [197101] - Порушень не виявлено. На його очах був замах на вбивсто співробітника поліції, тому він вас затримав. (Працівники СБУ мають право проводити затримання самостійно)

Гравець [209892] - отримає покарання за порушення правил UKRAINE GTA а саме:
6.3. "DB" - Drive By - нанесення шкоди, доведення до несвідомого стану іншого гравця / транспорту за допомогою транспортного засобу. | Деморган 15-60 хвилин
5.11. Заборонено неадекватно поводитись / виражатись / комунікувати. | Мут 60-180 / Бан до 5 днів

Розглянуто!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі