НПУ м.Харків | №0070 | 86 ККУ | OPEN

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Коді Мерфі

Козак
Реєстрування
15 Сер 2024
Дописи
58
Реакції
13
Бали
11
JZPLTMQ.gif

ГОЛОВНА ІНФОРМАЦІЯ

Статус: ВІДКРИТО
Дата відкриття: 11.01.2025
Головний слідчий: Коді Мерфі
Слідча група: Коді Мерфі

ОПИС

Вчора 10.01.2025 я - Керівник департаменту внутрішньої безпеки ГУНП м.Харків, Полковник поліції перебував на блок-посту поблизу Дніпра разом із своїми підлеглими. Після закінчення перевірки на блок-пості особовий склад вирушив на базу до ГУНП. В свою чергу я поки тимчасово залишився на блок-пості, через недостатню кількість місць в авто. Згодом на блок-пості з'явився громадянин у біло-червоній футболці, через деякий час він дістав зброю та направив її на мене чим порушив 86 статтю ККУ. Його дії були максимально необдуманими та безвідповідальні, після цього інциденту я надягнув на нього кайданки та доставив у відділок для з'ясування обставин. Як виявилось дана особа працівник поліції м.Дніпра. Розслідування триває. Наразі він підозрюється у вчиненні кримінального правопорушення за ч. 1 ст 86 Кримінального кодексу України.

ФІГУРАНТИ СПРАВИ

Іʼмя: Стас Потепньов.
Статус: На волі.
Додаткова інформація: Перебуває на службі в ГУНП м.Дніпро. Носить біло-червноу футболку

ДОКАЗИ

Стас Потепньов - 86 ККУ.
тм код - 0:34

ХІД РОЗСЛІДУВАННЯ

В процесі.

Керівник ДВБ м.Харків, Полковник поліції - Коді Мерфі.

Підпис:

1736544875150.png

Останнє редагування:

Коді Мерфі

Козак
Реєстрування
15 Сер 2024
Дописи
58
Реакції
13
Бали
11
JZPLTMQ.gif

Подільсикй край, ХАРКІВ
МІНІСТЕРСТВО ВНУТРІШНІХ СПРАВ.

11.01.2025​

РАПОРТ
про виявлення ознаків злочину

ОПИС

Вчора 10.01.2025 я - Керівник департаменту внутрішньої безпеки ГУНП м.Харків, Полковник поліції перебував на блок-посту поблизу Дніпра разом із своїми підлеглими. Після закінчення перевірки на блок-пості особовий склад вирушив на базу до ГУНП. В свою чергу я поки тимчасово залишився на блок-пості, через недостатню кількість місць в авто. Згодом на блок-пості з'явився громадянин у біло-червоній футболці, через деякий час він дістав зброю та направив її на мене чим порушив 86 статтю ККУ. Його дії були максимально необдуманими та безвідповідальні, після цього інциденту я надягнув на нього кайданки та доставив у відділок для з'ясування обставин. Як виявилось дана особа працівник поліції м.Дніпра. Розслідування триває. Наразі він підозрюється у вчиненні кримінального правопорушення за ч. 1 ст 86 Кримінального кодексу України.

ДОКУМЕНТАЦІЯ

(a) Стас Потепньов - 86 ККУ.
(b) На підставі вищевикладеного, прошу слідчий орган зафіксувати кримінальну справу за фактом злочину, передбаченого ч.1 ст. 86 Кримінального кодексу України.

Керівник ДВБ м.Харків,
Полковник поліції - Коді Мерфі.

Підпис:

1736544875150.png

Коді Мерфі

Козак
Реєстрування
15 Сер 2024
Дописи
58
Реакції
13
Бали
11
JZPLTMQ.gif

Подільський край, ХАРКІВ,
11.01.2024

ПОСТАНОВА
про порушення кримінальної справи та прийняття її до провадження

Я, Полковник поліції - Коді Мерфі розглянувши повідомлення про злочин №0070, що надійшов від Коді Мерфі, та матеріали перевірки

ВСТАНОВИВ:

Вчора 10.01.2025 я - Керівник департаменту внутрішньої безпеки ГУНП м.Харків, Полковник поліції перебував на блок-посту поблизу Дніпра разом із своїми підлеглими. Після закінчення перевірки на блок-пості особовий склад вирушив на базу до ГУНП. В свою чергу я поки тимчасово залишився на блок-пості, через недостатню кількість місць в авто. Згодом на блок-пості з'явився громадянин у біло-червоній футболці, через деякий час він дістав зброю та направив її на мене чим порушив 86 статтю ККУ. Його дії були максимально необдуманими та безвідповідальні, після цього інциденту я надягнув на нього кайданки та доставив у відділок для з'ясування обставин. Як виявилось дана особа працівник поліції м.Дніпра. Розслідування триває. Наразі він підозрюється у вчиненні кримінального правопорушення за ч.1 ст. 86 Кримінального кодексу України.

ПОСТАНОВИВ:

1) Порушити кримінальну справу за ознаками злочину, передбачених за ч.1 ст. 86 ККУ.
2) Кримінальну справу прийняти до свого провадження та розпочати розслідування.

Керівник ДВБ м.Харків,
Полковник поліції - Коді Мерфі.

Підпис:

1736544875150.png

Останнє редагування:

Коді Мерфі

Козак
Реєстрування
15 Сер 2024
Дописи
58
Реакції
13
Бали
11

Коді Мерфі

Козак
Реєстрування
15 Сер 2024
Дописи
58
Реакції
13
Бали
11
JZPLTMQ.gif

Подільський край, ХАРКІВ,
29.01
.2025
РАПОРТ
про дострокове закриття кримінальної справи

Я, Керівник ДВБ у м.Харкіа - полковник поліції Коді Мерфі, заявляю: мені не вдалося затримати/арештувати фігуранта справи №0070 через - Недостатню доказову базу для його затримання.
Спираючись на вищевикладене, прошу слідчий орган закрити кримінальну справу та передати його до архіву, готовий понести покарання за неефективну роботу.

Керівник ДВБ у м.Харків, Полковник поліції Коді Мерфі
Підпис:

1738158005282.png

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі