Відмовлено Переподачу хочу поговорити зі адміністрацією будь ласка

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Даня Мажор

Новий гравець
Реєстрування
1 Сер 2023
Дописи
53
Реакції
2
Бали
11
1. Нікнейм адміна: Олександр Моноліт
2.Особистий нікнейм: Даня Мажор
3.Суть скарги: Дуже вас прошу у мене квартира злетить і я віддав усі свої гроші обіцяю шо такого більше не відбудеться і йому теж скажу вибач але будь ласка я обіцяб такого більше не повториться просто на нервах таке сказав і чи можна порозмовляти з адміністрацією
пишу з цього оскарження https://forum.ukraine-gta.com.ua/threads/Оскарження-і-дуже-велике-вибачання.249837/
4. Докази:
5.13.01.2025
Прошу дайте з вами порозмовляти у мене просто квартира злетить і хочаб мені і йому скоротіть бан мені його теж шкода

Вкладення

• Снимок экрана (1032).png
    Снимок экрана (1032).png
    1.4 Mб · Перегляди: 55

Даня Мажор

Новий гравець
Реєстрування
1 Сер 2023
Дописи
53
Реакції
2
Бали
11
1. Нікнейм адміна: Олександр Моноліт
2.Особистий нікнейм: Даня Мажор
3.Суть скарги: Дуже вас прошу у мене квартира злетить і я віддав усі свої гроші обіцяю шо такого більше не відбудеться і йому теж скажу вибач але будь ласка я обіцяб такого більше не повториться просто на нервах таке сказав і чи можна порозмовляти з адміністрацією
пишу з цього оскарження https://forum.ukraine-gta.com.ua/threads/Оскарження-і-дуже-велике-вибачання.249837/
4. Докази:
5.13.01.2025
Прошу дайте з вами порозмовляти у мене просто квартира злетить і хочаб мені і йому скоротіть бан мені його теж шкода
Ну дуже ваш прошу я вибачусь перед ним і готовий все йому сказати щоб не було обідно я був на емоціях і якщо будь ласка хоча б зробіть так щоб я міг за квартиру заплатити будь ласка дуже вас прошу

Олег Галицький

Керівник UKRAINE GTA
Керівник
Реєстрування
14 Бер 2023
Дописи
7,322
Реакції
5,046
Бали
253
Вітаю!
Розглянувши скаргу, виношу вердикт:

Копія скарги - не підлягає розгляду.
Стосовно правил написання можете ознайомитись тут - клік

[Відмовлено]

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі