Відмовлено Петиція | Допомога Сільському господарству

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Остін Ріверс

Кошовий отаман
Реєстрування
21 Гру 2022
Дописи
82
Реакції
71
Бали
23
Вік
25
Я громадянин Богдан Карбівничий, я маю файних курей які приносять мені яйця, але сталася біда, МОЇ КУРИ ЗАЛИШИЛИСЯ БЕЗ ПІНОПЛАСТУ. Щоб ви мали на увазі ПІНОПЛАСТ це найпоживніша речовина яку кури їдять для носіння яєць. Від масового потерпіння від пінопласта мої кури гинуть на посадках що не дуже для мене, адже я їх міг пустити на курочку гриль але бачимо що бачимо вони подохли. Мої кури особливі вони зносять в одному яйці по 2 жовтка. Таких кур називають "Потужні пінопластики". Адже звичайне яйце грамовкою +- 50-65 грм не дуже ситне та смачне, а от мої яйця кур які по 115-130 грам дуже навіть соковиті та смачні для приготування. Тому П.Президент мені треба займатися бізнесом кур і просьба надати грошову суму для : розшиерння тереторій для кур, для закупвлі нових кур та для закупівлі пінопласта.

Знизу я прикріплю фото для доказу що я маю кур!!!

Арсеній Пешер

Північна Україна
Реєстрування
12 Вер 2024
Дописи
117
Реакції
63
Бали
73
Адреса
[email protected]
Я громадянин Богдан Карбівничий, я маю файних курей які приносять мені яйця, але сталася біда, МОЇ КУРИ ЗАЛИШИЛИСЯ БЕЗ ПІНОПЛАСТУ. Щоб ви мали на увазі ПІНОПЛАСТ це найпоживніша речовина яку кури їдять для носіння яєць. Від масового потерпіння від пінопласта мої кури гинуть на посадках що не дуже для мене, адже я їх міг пустити на курочку гриль але бачимо що бачимо вони подохли. Мої кури особливі вони зносять в одному яйці по 2 жовтка. Таких кур називають "Потужні пінопластики". Адже звичайне яйце грамовкою +- 50-65 грм не дуже ситне та смачне, а от мої яйця кур які по 115-130 грам дуже навіть соковиті та смачні для приготування. Тому П.Президент мені треба займатися бізнесом кур і просьба надати грошову суму для : розшиерння тереторій для кур, для закупвлі нових кур та для закупівлі пінопласта.

Знизу я прикріплю фото для доказу що я маю кур!!!
Однозначно ЗА!!

Остін Ріверс

Кошовий отаман
Реєстрування
21 Гру 2022
Дописи
82
Реакції
71
Бали
23
Вік
25
А де докази на те що ви маєте кур?

Поки не буде доказів, Я проти
1f9acda7726967cdc2103e5bf64548ad.jpeg

Василь Голобородько

Ст. Адміністратор І Чорноморський край
Старший Адміністратор
Реєстрування
27 Чер 2023
Дописи
209
Реакції
175
Бали
88
По правилам петиції, потрібно за 48 годин, десь 25+ голосів, нажаль ваша петиція буде відхилена:(

Мирослав Мельник

Поважний гравець
Реєстрування
23 Лют 2024
Дописи
379
Реакції
278
Бали
68
Офіс Президента України розглянув вашу петицію та дійшов наступного рішення:

Вердикт: На жаль, ваша петиція не набрала 25 голосів протягом 48 годин.

Відмовлено

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі