Розглянуто Михайло Шемшур, Соня Мурзикіна / ДМ ЗЗ та Нон-РП+ПГ

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Олександр Набанов

Генерал НПУ м.Харків на пенсії,Гл.Nabanov Famq.
Реєстрування
4 Січ 2023
Дописи
385
Реакції
2,017
Бали
96
1. Нікнейм гравця:Михайло Шемшур, Соня Мурзикіна
2. Особистий нікнейм:Олександр Набанов
3. Клан порушника:Немаю інформації
4. Чи знаходитесь Ви в клані , якщо так,то у якому:Не являюсь членом злочиного угрупування

5. Суть скарги:Подали першу скарзу разом із Максимом(Максим Ігнатченко),але відклонили бо спочатку написали скаргу на жб без.орг,перенесли до нелегалів та відклонили по формі.Тому рахуємо це як колектину від нас двох скаргу.Дістали зброю без відігровки РП, почали з неї стріляти як пані Соня так і пан Михайло. Також ДМ ЗЗ.Також,хочу,щоб роздивились ПГ із сторони цих людей,так як Софія вистрелила коли нас було 4,Міша почав вбивати Максима коли нас також було 4,і Соня почала тулитись коли нас було 3.
6. Особисті докази (скриншот/відео):Фіксація моя - Тикс Фіксація мого працівника - Тикс
7. Дата порушення:05.03.2023

Михайло Шемшур

Кошовий отаман
Реєстрування
22 Лют 2023
Дописи
83
Реакції
48
Бали
18
Погоджуюся з своїи порушенням але не розумію чому саме працівник відіграв зброю та навівся на Мурзикіну томущо вона не відіграла рп значить зброї по факту в неї не бул.

Михайло Шемшур

Кошовий отаман
Реєстрування
22 Лют 2023
Дописи
83
Реакції
48
Бали
18
А без причини наводитися який сенс і не відомо почав би цей працівник стріляти перший чи ні.

Олександр Набанов

Реєстрування
4 Січ 2023
Дописи
385
Реакції
2,017
Бали
96
Погоджуюся з своїи порушенням але не розумію чому саме працівник відіграв зброю та навівся на Мурзикіну томущо вона не відіграла рп значить зброї по факту в неї не бул.
Тобто першого вистріл Мурзикіни також був уявним?)
Керуючись загальним статутом МВС поліцейський вбачаючи небезпеку для свого життя чи громадян має право застосувати зброю.

Олександр Набанов

Реєстрування
4 Січ 2023
Дописи
385
Реакції
2,017
Бали
96
А без причини наводитися який сенс і не відомо почав би цей працівник стріляти перший чи ні.
Вивчіть фіксацію,та після цього вже балкайте.
Коли Вас обіжають не обіжайтесь)

Олександр Набанов

Реєстрування
4 Січ 2023
Дописи
385
Реакції
2,017
Бали
96

Олександр Набанов

Реєстрування
4 Січ 2023
Дописи
385
Реакції
2,017
Бали
96

Олександр Набанов

Реєстрування
4 Січ 2023
Дописи
385
Реакції
2,017
Бали
96
Коли вас вбивають, не обіжайтеся
Ой лишенько,ми же ховаємось за фейковими акаунтами на форумі,щоб повиписувати,бо написати свій нік або основу нехватає сміливості)
Тут мені все зрозуміло)

Повторно прошу покарати покемона за оффтоп на форумі.

Михайло Шемшур

Кошовий отаман
Реєстрування
22 Лют 2023
Дописи
83
Реакції
48
Бали
18
Ой лишенько,ми же ховаємось за фейковими акаунтами на форумі,щоб повиписувати,бо написати свій нік або основу нехватає сміливості)
Тут мені все зрозуміло)

не вивіз все ж хоче далі плакати адміністрації ну тільки не ростраюйся за то шо ми тебе образили )

Михайло Шемшур

Кошовий отаман
Реєстрування
22 Лют 2023
Дописи
83
Реакції
48
Бали
18
Також на відео фіксації було видно як я включив мікрофон але через гучність автомату не було чути відігровки рп
в додачу не замітив шо мурзикіна вистрілила просто наставила пушку але без рп ) тому не плач Набанов

Лайт Ягамі

𝐋.𝐕𝐎𝐋𝐊𝐎𝐕
Активний гравець
Реєстрування
13 Лис 2022
Дописи
820
Реакції
1,121
Бали
153
Тут мені все зрозуміло)

Якщо тобі важко зайти на мій профіль і переглянути мої публікації, і дізнатися мій нікнейм, мені тебе шкода трішки

Олександр Набанов

Реєстрування
4 Січ 2023
Дописи
385
Реакції
2,017
Бали
96
Також на відео фіксації було видно як я включив мікрофон але через гучність автомату не було чути відігровки рп
в додачу не замітив шо мурзикіна вистрілила просто наставила пушку але без рп ) тому не плач Набанов
0:16 подивись,як вона просто «прицілилась» шо і звук пішов і спалах
І тут на 0:38 із цього ракурсу)
Якшо не бачиш,то можливо потрібно із зором щось робити,а також я вважаю це обман адміністрації.

Михайло Шемшур

Кошовий отаман
Реєстрування
22 Лют 2023
Дописи
83
Реакції
48
Бали
18
Якшо не бачиш,то можливо потрібно із зором щось робити,а також я вважаю це обман адміністрації.
не забувай шо я сказав шо я не бачив і відколи помилковість це розвод а ти часом не пяний ?

Михайло Шемшур

Кошовий отаман
Реєстрування
22 Лют 2023
Дописи
83
Реакції
48
Бали
18
саме головне шо поплакали обидва ну нічого не перший раз з плаксами діло маємо

Якшо не бачиш,то можливо потрібно із зором щось робити,а також я вважаю це обман адміністрацсаме головне шо обидва пішли поплакали

Олександр Набанов

Реєстрування
4 Січ 2023
Дописи
385
Реакції
2,017
Бали
96

Олександр Набанов

Реєстрування
4 Січ 2023
Дописи
385
Реакції
2,017
Бали
96
саме головне шо поплакали обидва ну нічого не перший раз з плаксами діло маємо
Мішутка,я вже зрозумів,що тобі немає чого сказати)Я вже зрозумів шо ти вже по всіх фронтах програв)
Так що пишеш ось всяку таку фігню)
Нічого не переймайся,твоя тактика «найкращий захист це напад» не завжди спрацьовує)

Віктор Миколайович

Північна Україна
Активний гравець
Реєстрування
22 Лип 2022
Дописи
10,759
Реакції
6,338
Бали
254
Розглянувши вашу скаргу бачу наступні порушення :

4.2. Забороняється нападати на співробітника СБУ / ЗСУ / НПУ якщо він має кількісну перевагу ( Тобто кількість нападаючих повинна бути рівною або на одного більше) [КПЗ 120 хвилин]

7.17. Заборонено DeathMatch in GreenZone(DM ZZ), а саме нанесення шкоди, вбивство, стрілянина у бік гравця у зеленій зоні, навіть якщо була причина. [ КПЗ 120 - 180 хвилин ] ( Гравцям що знаходяться в організації х2 )

Гравці Михайло Шемшур, Соня Мурзикіна отримають покарання КПЗ 360 хвилин.

ps. з приводу порушень на другому відео від вашого співробітника по правилах подачі скарг ми не приймаємо відео не від себе)

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі