Відмовлено ЗГС Держ для ГА

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Максим Мальтаро

Директор ЗМІ | Північна Україна
Реєстрування
14 Жов 2024
Дописи
162
Реакції
165
Бали
88
1.Томмі Вінчестер
2.Євгеній Шелбі
3.
Хочу повідомити що даний адміністратор займаєтся зливом старшого складу НПУ м.Дніпра а саме:
Підполковник Максон Ланько:

1737815549688.png

Прошу помітити що знятий він був за образу старшої адміністрації в Неофіційному Чаті про що написав і сам ЗГС Держ!
Данна особа відноситься предвзято що до фракції НПУ м.Дніпра то її старшого складу на томість покриває порушення фракції НПУ м.Харків.

Та мене:
1737815579346.png

І доказів у чому саме проявляється неадекватність не було надано, але це мелочь а ось з моєю ситуацією ще є питання. А саме як сказав помічник слідкуючого що ситуація за яку мене зняли була з НПУ м.Харкова на радарі де ми билися тайзерами то зняли тільки мене хоча в цій ситуації було задієно як мінімум 3 людини з НПУ м.Харкова а самий головний там був такий же полковник як і я тільки іншої НПУ (Харкова) (Ярослав Ланько). Я вже не однаразово бачу порушення зі сторони лідера НПУ м.Харків а саме Не цензурна лексика за яку він жодного разу не получив покарання натомість за дане порушення був знятий нині діючий лідер НПУ м.Дніпра. Хочу щоб це було взято до уваги та адміністратор разом з усіма порушниками понесли покарання!
4. Докази у ЗГС Держ бо мені докази порушення як і лідеру не було надано!
5. 25.01.2025

Тимур Волков

Адміністратор | Північна Україна
Адміністратор
Реєстрування
11 Лис 2023
Дописи
1,956
Реакції
1,677
Бали
253

Вітаю.

Для заявок.png

Вас було знято з посади підполковника НПУ м. Дніпро через неналежну поведінку на посаді та численні скарги від гравців, з доказами.

Хочу повідомити що даний адміністратор займаєтся зливом старшого складу НПУ м.Дніпра а саме:
Підполковник Максон Ланько:​
Нагадую що скарги від 3-го лиця не розглядаються. Тому відповідати на це я не буду.
І доказів у чому саме проявляється неадекватність не було надано,​
Ваша неадекватність виявилася в тому, що ви продавали питання для проходження співбесід на високі посади перебуваючі на посаді лідера, порушували дисципліну, перебуваючи на високих посадах, і переманювали людей з інших фракцій до свого дозволу лідера або заступника. Крім того, була скарга на вашу поведінку під час РП-ситуацій, коли ви без причини були гравців тайзером і кричали.

Докази ваших порушень були надані заступнику Головного адміністратора Юрію Дмитришину. Він особисто пояснив лідеру НПУ м. Дніпро Олексію, чому вас було знято з посади, і що ви не будете повернуті на неї. Докази не були надані вам, після людини, яка подала скаргу, побажала залишитися анонімною. Тому порушень з моєї сторони я не бачу.

Я вже не однаразово бачу порушення зі сторони лідера НПУ м.Харків а саме Не цензурна лексика за яку він жодного разу не получив покарання​
Євгеній, особисто від вас я не отримав ЖОДНОЇ скарги – ні в особистому повідомленні, ні на форумі, і тим більше з будь-якими доказами. Усе, що ви зробили, – це тільки говорили на словах, намагаючись "дати здачі" гравцям, які скаржилися на вас. Визнайте це вже, врешті-решт.
порушення був знятий нині діючий лідер НПУ м.Дніпра.​
Діючого лідера НПУ м. Дніпро, Олексія Ксьондза, ніхто не знімав і жодного покарання не видавав за цю ситуацію. З ним була проведена лише бесіда.

Для заявок.png

Очікуйте відповіді на ваше звернення від ЗГА або ГА.

Вкладення

• Для заявок.png
    Для заявок.png
    1.2 Кб · Перегляди: 40
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі