Схвалено Петиція/Внесення правок в закон про СБУ

Святослав Логінов

Генеральний Прокурор України #01
Реєстрування
19 Чер 2024
Дописи
192
Реакції
114
Бали
48
Вітаю пане Президенте, мене звати Святослав Логінов, я Молодший Лейтенант ДБР СБУ міста Київ.

Хотів запропонувати вам внести невеличку правку в ЗУ про СБУ а саме: В статті 16, серед переліку причин для зупинки ТЗ, а токож в статті 20, серед причин для поверхневої перевірки, додати пунк, що автомобіль дозволено зупинити, якщо на ньому немає номерних знаків. Мені здаєтся це дуже логічним, оскільки правопорушники можуть спеціально знімати номера, щоб сховатися від правоохоронців, і щоб у випатку порушення не вдалося зафіксувати номерний знак. Це посуті теж саме що і носіння маски чи предметів які закривають обличчя (Ст. 15, п. 9), тільки з автівкою.
Тому прошу розглянути данну пропозицію, та винести ваш вердикт.

Останнє редагування:

Петро Сімоходськи

Просто Петя
Реєстрування
10 Січ 2023
Дописи
48
Реакції
15
Бали
13
Вітаю пане Президенте, мене звати Святослав Логінов, я Молодший Лейтенант ДБР СБУ міста Київ.

Хотів запропонувати вам внести невеличку правку в ЗУ про СБУ а саме: В статті 16, серед переліку причин для зупинки ТЗ, додати пунк, що автомобіль дозволено зупинити, якщо на ньому немає номерних знаків. Пропоную також дозволити виписувати за це штраф, а у випадку якщо особа не повісить номера, затримувати. Мені здаєтся це дуже логічним, оскільки правопорушники можуть спеціально знімати номера, щоб сховатися від правоохоронців, і щоб у випатку порушення не вдалося зафіксувати номерний знак. Це посуті теж саме що і носіння маски чи предметів які закривають обличчя (Ст. 15, п. 9), тільки з автівкою.
Я за!

Макс филь

Активний
Реєстрування
14 Гру 2022
Дописи
10
Реакції
7
Бали
6

Хотів запропонувати вам внести невеличку правку в ЗУ про СБУ а саме: В статті 16, серед переліку причин для зупинки ТЗ, додати пунк, що автомобіль дозволено зупинити, якщо на ньому немає номерних знаків. Пропоную також дозволити виписувати за це штраф, а у випадку якщо особа не повісить номера, затримувати. Мені здаєтся це дуже логічним, оскільки правопорушники можуть спеціально знімати номера, щоб сховатися від правоохоронців, і щоб у випатку порушення не вдалося зафіксувати номерний знак. Це посуті теж саме що і носіння маски чи предметів які закривають обличчя (Ст. 15, п. 9), тільки з автівкою.
Я тільки За!

Реєстрування
22 Лис 2023
Дописи
19
Реакції
12
Бали
13

Хотів запропонувати вам внести невеличку правку в ЗУ про СБУ а саме: В статті 16, серед переліку причин для зупинки ТЗ, додати пунк, що автомобіль дозволено зупинити, якщо на ньому немає номерних знаків. Мені здаєтся це дуже логічним, оскільки правопорушники можуть спеціально знімати номера, щоб сховатися від правоохоронців, і щоб у випатку порушення не вдалося зафіксувати номерний знак. Це посуті теж саме що і носіння маски чи предметів які закривають обличчя (Ст. 15, п. 9), тільки з автівкою.
ЗА !!!

Реєстрування
22 Гру 2024
Дописи
12
Реакції
7
Бали
8

Хотів запропонувати вам внести невеличку правку в ЗУ про СБУ а саме: В статті 16, серед переліку причин для зупинки ТЗ, додати пунк, що автомобіль дозволено зупинити, якщо на ньому немає номерних знаків. Мені здаєтся це дуже логічним, оскільки правопорушники можуть спеціально знімати номера, щоб сховатися від правоохоронців, і щоб у випатку порушення не вдалося зафіксувати номерний знак. Це посуті теж саме що і носіння маски чи предметів які закривають обличчя (Ст. 15, п. 9), тільки з автівкою.
я згоден з логіновим

Андрій Бенов

Файний тіп, козачок!
Реєстрування
17 Жов 2022
Дописи
440
Реакції
563
Бали
113

За! Підтримую!

Віталій Балабай

Президент України
Президент
Реєстрування
27 Сер 2023
Дописи
553
Реакції
368
Бали
123
Петиція схвалена, але чуть відкорегував, відповідний наказ Президента розроблений і запущений в дію офісом Президента України
1740300716365.png
1740300725541.png

Aртем Судаков

Старший Адміністратор | Північна Україна
Старший Адміністратор
Реєстрування
27 Вер 2022
Дописи
2,568
Реакції
1,092
Бали
253

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі