Відмовлено NoNRP

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

василь воронов

Кошовий отаман
Реєстрування
12 Жов 2024
Дописи
38
Реакції
80
Бали
21
  1. Нікнейм гравця:102315.107454
  2. Особистий нікнейм:5290
  3. Суть скарги:102315.107454. виписали штрафів на 700000к тепер моє майно попало на штраф стоянку є відео докази але там длиться біше 30хв краще глянуть по логам
  4. Докази (скріншот/відео):
  5. Дата порушення:06.02.2025 время 13:40

Едуард Міхновський

Лідер ДКВС | Південна Україна
Реєстрування
7 Жов 2024
Дописи
234
Реакції
204
Бали
101
Так я скарга на мене можу надати вам відповідь!
Вас було затримано за нанесення важких тілесних та за незаконну самооборону!
Що я маю на увазі незаконної самооборони, ви вбили людину спираючись на те що ви допомогали НПУ за що вам було видано попереджання бо так не можна було робити!
Після чого ви нанесли важкі тілесні громадянину на ім'я Денис Джокер він являвся генералом НПУ К моїм прям керівництвом вас було затримано та доставлено до НПУ К по факту цього тримали вас в кайданах меньше ніж 30хв не треба обманювати адміністрацію хочу нагадати що за це передбачено покарання!
Наступне штрафи вам були видані за статтю 23 я зробив виключення і видав вам штрафи замість того щоб затримати і посадити ІТТ тому на мою думку порушень від нас не було!
Очікуєм на відповідь!

василь воронов

Кошовий отаман
Реєстрування
12 Жов 2024
Дописи
38
Реакції
80
Бали
21
Що я маю на увазі незаконної самооборони, ви вбили людину спираючись на те що ви допомогали НПУ за що вам було видано попереджання бо так не можна було робити!
Після чого ви нанесли важкі тілесні громадянину на ім'я Денис Джокер він являвся генералом НПУ К моїм прям керівництвом вас було затримано та доставлено до НПУ К по факту цього тримали вас в кайданах меньше ніж 30хв не треба обманювати адміністрацію хочу нагадати що за це передбачено покарання!
Наступне штрафи вам були видані за статтю 23 я зробив виключення і видав вам штрафи замість того щоб затримати і посадити ІТТ тому на мою думку порушень від нас не було!
Очікуєм на відповідь!
Факт порушеня є ви мене тримали більше години в кайданка відео доказ щас надам а за штрафи требую возмистить ущерб

василь воронов

Кошовий отаман
Реєстрування
12 Жов 2024
Дописи
38
Реакції
80
Бали
21
Очікуєм на відповідь!
Там відео више є подивись хто кого обманює

Григорій Ізмайлов👑

Голова Служби безпеки України| Північна Україна💜
Активний гравець
Реєстрування
19 Вер 2023
Дописи
739
Реакції
1,056
Бали
113
Вітаю!
Не бачу ситуації. Надайте повний відео-доказ с тайм-кодами
Відмовлено!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі