Зачинено Прохання

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
22 Лют 2024
Дописи
15
Реакції
10
Бали
6
  1. Нікнейм адміністратора: ГС , ЗГС Держ
  2. Особистий нікнейм: Дмитро Дайшенко
  3. Суть скарги: Вітаю, це не скарга а прохання, я подавася на лідера ЗСУ , но відмовили іза недовіри( , но з 2023 року на 05 сервері прям великих покараннь небуло, і дуже би хотів зробити виключення, та допустити, та якщо я стану на посаду ( не забагімаємо в перед) то буду готовий проявити актив, дуже велике прохання, ще з відкриття хочу податися на лідера , но коли почав грати було 13 років, тому лідером там не світило , зараз 15, наразі я більш відповідальна людина ніж раніше, та готов відповісти за самий малийй поступок, одразу вам дякую!
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): Заяви лідера ЗСУ
  5. Дата походження: 15.02.25

Мартін Морган

ГС Держ у відставці | Південна Україна
Активний гравець
Реєстрування
5 Січ 2024
Дописи
1,874
Реакції
1,750
Бали
213
Вітаю, вам було надано відповідь в темі "Заяви на лідера ЗСУ". Ви мені написуєте в особисті в діскорді, не отримали відповідь - тепер пишете "прохання" на форум. В чому сенс?

Реєстрування
22 Лют 2024
Дописи
15
Реакції
10
Бали
6
Вітаю, вам було надано відповідь в темі "Заяви на лідера ЗСУ". Ви мені написуєте в особисті в діскорді, не отримали відповідь - тепер пишете "прохання" на форум. В чому сенс?
Усе відписав в ОП, дякую за розуміння, сенс в тому що , дати ще 1 шанс, котрий мені ще не надавали, дякую за увагу!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі