Відмовлено Оскарження

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Шизуко

Поважний гравець
Реєстрування
19 Лип 2024
Дописи
139
Реакції
138
Бали
48
  1. Нікнейм адміністратора:
  2. Особистий нікнейм:Шизуко Нагібатор
  3. Суть скарги:прошу оскаржити мене,був на емоціях та не знаю що на мене найшло, і я на емоціях обізвав маму гравця,я дуже каюсь що таке зробив,готовий попросити вибачення у гравця,такого більше не повториться,та також у мене давно не було такого серйозного блокування,прошу зрозуміти мене.
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):тут
  5. Дата походження:20.02.2025

𝐁𝐨𝐫𝐢𝐤

Поважний гравець
Реєстрування
20 Сер 2024
Дописи
152
Реакції
131
Бали
48
Администрация если вы это видете и читаете пожалуйста дайте ему оскарження!!! Понимайте иногда игрок не хочет оскорблять, но другой человек вывел его на эмоции!!! Спасибо за внимание!!!

Олег Качмар

Караю Порушників
Реєстрування
23 Лис 2024
Дописи
104
Реакції
123
Бали
46
ану скажи мені тепер як я його вивів на емоції?https://forum.ukraine-gta.com.ua/threads/Образа-Рідні.262682/
як що він не Адекватний ігрок який тік сидить за компютером і оскорбляє рідних і знає шо йому за то по писку ніхто не дасть !то ней сидить в бані тепер думає над словами..а на Будуще ней знає що радних трогати не взя ні при яких обставинах! (І ТО ВІН КАЖЕ ШО БУВ НА ЕМОЦІЯХ)

Шизуко

Поважний гравець
Реєстрування
19 Лип 2024
Дописи
139
Реакції
138
Бали
48
ану скажи мені тепер як я хого вивів на емоції?https://forum.ukraine-gta.com.ua/threads/Образа-Рідні.262682/
як що він не Адекватний ігрок який тік сидить за компютером і оскорбляє рідних і знає шо йому за то по писку ніхто не дасть !то ней сидить в бані тепер думає над словами..а на Будуще ней знає що радних трогати не взя ні при яких обставинах!
ты гений?ты сам ездешь всегда всех подряд тулишь,там на рыбалке типы стоять фармят,ты приежаешь тулишь их,вот я не удержался и сказал такое

Олег Качмар

Караю Порушників
Реєстрування
23 Лис 2024
Дописи
104
Реакції
123
Бали
46
Сиди думай над словами...і Знай рідних трогати не можна !!і прівєт тобі з Зеленої зони на ЦР! тоже будеш знати як тулити в зз!

Реєстрування
3 Лис 2024
Дописи
30
Реакції
7
Бали
11
Реєстрування
3 Лис 2024
Дописи
30
Реакції
7
Бали
11
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі