Мікі Краймз
Старожила UKRAINE GTA
- Реєстрування
- 19 Лют 2023
- Дописи
- 193
- Реакції
- 384
- Бали
- 153
- Нікнейм адміністратора: Кирило Джонов
- Особистий нікнейм: Фуфлшмерц Хард
- Суть скарги: Головний слідкуючий за неоф організаціями видає покарання не згідно правил а на свій розсуд, ситуація наступна:
[L Squeeze] Фуфлшмерц Хард — Сьогодні о 13:03
Та нє Зіппо йому даже не пиши, він 2 слова звʼязати не може, він даже на зборах не говорив, там коли його тегають стіл починає труситись
Після чого отримав покарання в вигляді блокування на 3 дні за порушення праИЛ UG 7.9 а тепер давайте переглянемо що сказано в данному правилі:
7.9. Заборонено ображати / погрожувати адміністрації поза грою в соц. мережах, особистих повідомленнях тощо (під це правило підпадає все що стосується гри чи дій адміністратора). | Бан до 31 дня / Перманентний бан
Де чітко написано ЗАБОРОНЕНО ОБРАЖАТИ/ПОГРОЖУВАТИ і повернемося до мого повідомлення яке я написав і хочеться задати питання в якому слові данний «адміністратор» побачив образу або погрозу в свою сторону. Там навіть немає жодного нецензурного слова не те що образи, те що я висловлюю свою думку опираючись на те як поводить себе даний адміністратор це не означає що я його ображаю і як людина яка не може нормально сприймати критику в свою сторону може находитись на такій посаді.
Знову ж таки опираючись на правила за які я отримав покарання зі своєї сторони і свідків які все це бачили ніхто не бачить тут порушення, Максимум за що він міг видати покарання це "Нешанобливе ставлення до адміністрації" у вигляді мьюту. Прошу зняти з мене покарання так як правила 7.9 я не порушував, також шановні Га/Зга можете будь ласка зайнятись свої Головним слідкуючим, данний гравень Кирилло Джонов ну явно не дотягує до такої високої посади, халатність, неповажливе ставлення і багато чого можна назвати але сенсу немає тому що буде відповідь недостатньо доказів і так далі, просто почніть слідкувати за ним і самі в цьому впевнитесь.
4. Доказ видачі покарання
(скріншот/відео):
5. Дата походження: 22.02.2025
Останнє редагування модератором: