Розглянуто Хоффман,Вовк,Густилин/Погрози видалення клану

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Тарік Кензо ( Хелл )

Sokaya and Kenzo FamQ Leader
Реєстрування
3 Сер 2022
Дописи
119
Реакції
83
Бали
28
1. Нікнейм адміністратора: Віктор Миколайович
2. Особистий нікнейм: Тарік Кензо
3. Суть скарги: Адміністратор під погрозую видалення кланів примушує заходити у ДС канал кланів ( який вже третій за рахунком ) Також вводить якісь несуразні бали попереджень у дс каналі за якими він хоче і видаляти клани
Прошу врахувати те що Клани створені за кошти гравців , розвиток ДС каналів , лого та інша організація кланів створена за кошти гравців ! Мій клан нараховую 150 активних гравців та більше 200 людей у спільноті , і через те що я не хочу спілкуватись в той або другий час у ДС каналі адміністратора в мене видалят клан ?
Прошу врахувати те що на другому сервері в мене такий самий за розміром клан і як і тут с початку сервера тримає картель та є найвпливовішим кланом !
Я вважую что система балів попереджень не є умісна для Не Оф Ораганізацій ( як мінімум у ДС каналі , де я не забовьязаний бутии та спілкуватись )
Тому що це гроші гравців , труд гравців це общак клану і тд тп !
4. Доказ видачі покарання: (скриншот/відео):
ApplicationFrameHost_76Vy94O5AR.png

5. Дата походження:11.03.2023

Віктор Миколайович

Північна Україна
Активний гравець
Реєстрування
22 Лип 2022
Дописи
10,759
Реакції
6,338
Бали
254
ВІтаю, збори були запровадженні для вирішення конфліктних ситуацій з огляду на те скільки порушень йде саме від кланів а також скарг з боку інших організацій , в кожному великому клані є 4 керівні посади (1 лідер/3 заступника) , я не думаю що вам важко виділити одну людину для присутності на зборах , також я би хотів обговорити ваші пропозиції щодо покращення взаємодії кланів між собою а також між офіційними організаціями , з огляду на численні звернення з приводу зміни правил кланів я би також хотів почути думку щодо цього від керівників великих кланів.

Очікуйте відповіді ЗГА/ГА.

Тарік Кензо ( Хелл )

Реєстрування
3 Сер 2022
Дописи
119
Реакції
83
Бали
28
ВІтаю, збори були запровадженні для вирішення конфліктних ситуацій з огляду на те скільки порушень йде саме від кланів а також скарг з боку інших організацій , в кожному великому клані є 4 керівні посади (1 лідер/3 заступника) , я не думаю що вам важко виділити одну людину для присутності на зборах , також я би хотів обговорити ваші пропозиції щодо покращення взаємодії кланів між собою а також між офіційними організаціями , з огляду на численні звернення з приводу зміни правил кланів я би також хотів почути думку щодо цього від керівників великих кланів.

Очікуйте відповіді ЗГА/ГА.
Поговорить я не против, но угрожать балами и удалением кланов вы перегнули!

Тарік Кензо ( Хелл )

Реєстрування
3 Сер 2022
Дописи
119
Реакції
83
Бали
28
Дс каналы как официальные группы если я не ошибаюсь запрещены на проекте, поэтому моя реакция такова , и по факту вы в дискорде угрожаете мне и еще 200 людям в моем подчинении

Микола Хоффман?

Гість
Вітаю! тему взято на розгляд!

Микола Хоффман?

Гість
Як ви вже написали вище "Ви не забов`язані", як раз через таке ставлення було введено систему попереджень, адже наразі клани ніяк не хочуть взаємодіяти з Адміністрацією, ДС канал було створено заради вашого комфорту, якщо ви не маєте бажання тужи вступати вас ніхто не може заставити, одна явка на збори є обов'язковою для 1 представника з клану ( Заступник\Лідер )
Все це було обумовлено з Керівником проекту, а тому пердаю йому цю скаргу на розгляд

Тарік Кензо ( Хелл )

Реєстрування
3 Сер 2022
Дописи
119
Реакції
83
Бали
28
Як ви вже написали вище "Ви не забов`язані", як раз через таке ставлення було введено систему попереджень, адже наразі клани ніяк не хочуть взаємодіяти з Адміністрацією, ДС канал було створено заради вашого комфорту, якщо ви не маєте бажання тужи вступати вас ніхто не може заставити, одна явка на збори є обов'язковою для 1 представника з клану ( Заступник\Лідер )
Все це було обумовлено з Керівником проекту, а тому пердаю йому цю скаргу на розгляд
Мой клан учавствует во всех мп и рп ! Является самым активным на сервере! И контакт с администрацией у меня всегда был на уровне ! Тебе ли Коля не знать , одна явка обязательная , ок она будет, предупреждения ? Хахаха уложите столько времени денег и сил в клан что б потом изза не явки в гс его удалили , посмотрел бы я на вашу реакцию!

Alexandr Volk

Гість
Поки що нічого не вводили, але через часті та серйозні порушення з боку клану правил сервера - змушені вживати заходів. Більш грамотно та комфортно все продумаємо.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі