Відмовлено СБУ/Давід галицький Олександр Скорик/незаконне затримання

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

dimasik228

Новий гравець
Реєстрування
10 Бер 2023
Дописи
2
Реакції
1
Бали
1
1. Нікнейм гравця: Давід Галицький / Олександр Скорик
2. Особистий нікнейм: Дима Бузиновский
3. Суть скарги: Перебував на жовтій зону з Тайм код відео 0.00 по 4.00 хвилин відео. Стояв мовчавши нічого не робивши тільки стояв, розмовляв тільки по діскорду на відео видно працівники СБУ почали затримання хоча по правилам СБУ не мають права давати непідкору гравцю який нічого не робить мають право перебувати в жовтій зоні 5 хвилин якщо працівники побачать що я перебуваю більше 5 хвилин вивести силой на зелену зону. На відео видно як я нікого не провокував та не представлял загрозу нікому. Прохання дати 2 догани 2 працівникам СБУ так як вони не знають правил написаних на форумі своїх же генералом а саме (Дмитром Нещадним) пролиставши форум було виявлено ще 1-2 жалоби на працівників СБУ.
4. Особисті докази
5. Дата порушення: 10.03.2023

Кримов Владислав

Новий гравець
Реєстрування
1 Лют 2023
Дописи
27
Реакції
0
Бали
1
1. Нікнейм гравця: Давід Галицький / Олександр Скорик
2. Особистий нікнейм: Дима Бузиновский
3. Суть скарги: Перебував на жовтій зону з Тайм код відео 0.00 по 4.00 хвилин відео. Стояв мовчавши нічого не робивши тільки стояв, розмовляв тільки по діскорду на відео видно працівники СБУ почали затримання хоча по правилам СБУ не мають права давати непідкору гравцю який нічого не робить мають право перебувати в жовтій зоні 5 хвилин якщо працівники побачать що я перебуваю більше 5 хвилин вивести силой на зелену зону. На відео видно як я нікого не провокував та не представлял загрозу нікому. Прохання дати 2 догани 2 працівникам СБУ так як вони не знають правил написаних на форумі своїх же генералом а саме (Дмитром Нещадним) пролиставши форум було виявлено ще 1-2 жалоби на працівників СБУ.
4. Особисті докази
5. Дата порушення: 10.03.2023
Це вже друге порушення прошу Адмістрацию відреаговати на повідомлення Жмяк Пук) правила території на відео видно як нікого ніхто не провокує та стоїть тихо нічого не казавши. Порушення виявленно на відео.

Віталій Скоропад

Західна Україна
Реєстрування
12 Жов 2022
Дописи
473
Реакції
145
Бали
48
Бажаю здоров`я. Якщо не помиляюсь, то Ви спеціально приїжаєте та провокуєте людей. Думаю, якщо б Ви не провокували працівників СБУ, то б вони не затримували просто так.

Звання: Полковник СБУ.

Кримов Владислав

Новий гравець
Реєстрування
1 Лют 2023
Дописи
27
Реакції
0
Бали
1
Бажаю здоров`я. Якщо не помиляюсь, то Ви спеціально приїжаєте та провокуєте людей. Думаю, якщо б Ви не провокували працівників СБУ, то б вони не затримували просто так.

Доброго дня на відео все видно. Скоріше помиляєтесь.

Кримов Владислав

Новий гравець
Реєстрування
1 Лют 2023
Дописи
27
Реакції
0
Бали
1

Дякую що пітвердили що вони затримують просто так дуже дякую вчіть співробітників.

Віталій Скоропад

Західна Україна
Реєстрування
12 Жов 2022
Дописи
473
Реакції
145
Бали
48

Максим Чубай

Північна Україна | Владика неоф
Реєстрування
29 Лис 2022
Дописи
1,443
Реакції
239
Бали
148
Вітаю, порушень зі сторони працівників СБУ немає.
Знаходились біля режимного об'єкту, працівники попереджували вас 3 рази, на що ви ігнорували попередження, за що й отримали покарання.
Зачинено.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі