Оскаржено //Скарга на ЗГС ДЕРЖ ст.АДМІНІСТРАТОРА Микола Ткач та бану всіх серверів дс//

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
23 Вер 2023
Дописи
85
Реакції
30
Бали
21
1. Сервер у діскорді: всі
2. Нікнейм теха: Микола Ткач
3. Особистий нікнейм (Discord):yarikpula
4. Суть скарги:у цій темі хотів би поскаржитися на адміністратора Микола ткач
все почалося з того- в укр гта лягли 01 і 02 сервер я подивився в дс 01 новини там ставили реакції я дабл кліком залайкував усі але якась людина поставила флаг агресора я натиснув на нього випадково і як я не встиг убрати мені влітає бан на всіх серверах за р9 я написав скаргу але Ткач відвовив сказавши шо це важке порушення якщо то і вправду важке порушення прошу дати мені 2 шанс клянуся цього не повториться! забув примітити на скріну я випадково видалив скріншот бану 01 але я не можу зайти на усі
5. Доказ: (скриншот/відео): 6. Дата походження:13.03.2025

Реєстрування
29 Гру 2023
Дописи
36
Реакції
8
Бали
11
1. Сервер у діскорді: всі
2. Нікнейм теха: Микола Ткач
3. Особистий нікнейм (Discord):yarikpula
4. Суть скарги:у цій темі хотів би поскаржитися на адміністратора Микола ткач
все почалося з того- в укр гта лягли 01 і 02 сервер я подивився в дс 01 новини там ставили реакції я дабл кліком залайкував усі але якась людина поставила флаг агресора я натиснув на нього випадково і як я не встиг убрати мені влітає бан на всіх серверах за р9 я написав скаргу але Ткач відвовив сказавши шо це важке порушення якщо то і вправду важке порушення прошу дати мені 2 шанс клянуся цього не повториться! забув примітити на скріну я випадково видалив скріншот бану 01 але я не можу зайти на усі
5. Доказ: (скриншот/відео): 6. Дата походження:13.03.2025
Мене Тож якісь геній поставив флаг агресорі я випадково поставив лайк але зразу хотів видалити

Микола Ткач

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
8 Сер 2023
Дописи
2,036
Реакції
635
Бали
238
Вітаю.покарання було знято. Не порушуйте! (В майбутньому оскарженню підлягати не буде)
Оскаржено!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі