Зачинено Аліна Бланш: «Некомпетеність»

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Данил Іванов!)

Кошовий отаман
Реєстрування
21 Січ 2024
Дописи
45
Реакції
73
Бали
21
Вік
26
Нікнейм адміністратора: Аліна Бланш.
Особистий нікнейм: Данил Іванов.

Суть скарги: Доброго дня! Шановна Адміністрація 01. Сьогодні я був на ЦР в 14:20 мене Адміністратор с ЦР тепнув на вокзал самє: Адміністратор Аліна Бланш не чого не писала у чаті я тут та не говорила в мікрофон хочу що адміністоратора покарали не знанння своїх обовязках на адміністрації я побачив що наша адміністрація ігнорює статут адміністрації не звання обов-язків тен-код 2:35 - 3:20 дякую за увагу та розуміння!

Прошу переглянути це рішення, оскільки його формулювання виглядає некоректним і може призвести до непорозумінь у майбутньому та як такого адміністратора могли поставити що вона слідкувала за порядком на сервері та за афк гравців прошу видасти покарання а не звертатися вже в діскорті для п.Андрія Блащині..

Доказ видачі покарання (скріншот/відео): «Перегляд»
Дата походження: 25.03.2025.

Данил Іванов!)

Кошовий отаман
Реєстрування
21 Січ 2024
Дописи
45
Реакції
73
Бали
21
Вік
26
Нікнейм адміністратора: Аліна Бланш.
Особистий нікнейм: Данил Іванов.

Суть скарги: Доброго дня! Шановна Адміністрація 01. Сьогодні я був на ЦР в 14:20 мене Адміністратор с ЦР тепнув на вокзал самє: Адміністратор Аліна Бланш не чого не писала у чаті я тут та не говорила в мікрофон хочу що адміністоратора покарали не знанння своїх обовязках на адміністрації я побачив що наша адміністрація ігнорює статут адміністрації не звання обов-язків тен-код 2:35 - 3:20 дякую за увагу та розуміння!

Прошу переглянути це рішення, оскільки його формулювання виглядає некоректним і може призвести до непорозумінь у майбутньому та як такого адміністратора могли поставити що вона слідкувала за порядком на сервері та за афк гравців прошу видасти покарання а не звертатися вже в діскорті для п.Андрія Блащині..

Доказ видачі покарання (скріншот/відео): «Перегляд»
Дата походження: 25.03.2025.
Прошу закрити скаргу я побачив на откаті що! Адміністоратор говорив у войсі та гукав мене на ЦР вибачаюсь перед Аміністратором Аліна Бланш!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі