Авдій Петренко
Міліонер на мінімалках
- Реєстрування
- 2 Жов 2023
- Дописи
- 160
- Реакції
- 47
- Бали
- 33
Я, громадянин України Авдій Петренко, подаю заяву до прокуратури на громадянина Невідомий та прошу перевірити наступні обставини та зробити висновок. До поданого позову щодо накладення санкцій або компенсацій за рахунок відповідних осіб (за рахунок держави/за рахунок організації/з особистих коштів відповідача).
Організація: НПУ Х
Детальний опис правопорушення:
Накладення санкцій або компенсацій:
У нас вийшло так би мовити маленьке ДТП ((будь ласка запросіть докази у працівників НПУ Х бо фрапс не записав той момент за це вибачте))
Я не тікав з'їхав з дороги, та потім вони думали хто до мене підійде то не порушення але така собі вистава.
Після того підходить один говорить причину зупинки його перебиває старший та каже "давай я" і причина зупинки це поламана автівка хоча я хочю щоб вони показали (фрапс) де після дтп хтось відкрив вогонь та тому в мене побита автівка.
Хотів щоб вони показали докази бо я був не згоден потім ми досить довго сперечалися
Хочю наголосити увагу чому я відразу не надав паспорт бо вони просто виписують штраф і їдуть, та нічого ти не вирішиш не всі більшість та я не згоден хто був винуватим у ДТП
((Витягував з авто без відігровки))
Потім про те що вони не мають права показувати але показали потім про якісь ігри казав
(Я тупив не міг знайти проц дії і із-за цього вилетів фрапс почав новий (позначу де там все і як))
Працівники пропагували СС про щоб бистріше мене кудись діти у кайданки за не підкору.
Мені здалося образливим про слова "якщо ви соромитесь свого голосу..."
Будь-які докази (або прохання про вилучення) на підтвердження правопорушення:
Хочю щоб в період до 3 діб їх було попереджено про відео докази щоб вони їх не видаляли
ВІДЕО 1
0:57 їзда на зламаному (транспорті після дтп)
1:00 міняються
1.05 відкрив двері ?????? Навіщо?
1:07 забувся мабуть де працює ну буває я не проти
1:52 Причина зупинки
2:07 я не згоден
2:30 кажуть відео докази при адвокаті
3:40 витягують без відігровки
3:54 другий раз
3:59 просить не залазити в автівку хоча я маю право перебувати в ній якщо я не тікав
4:50 граємося вірю не вірю ¿
4:45 вчимо полковників працювати
У кінці вилетів фрапс я почав новий
ВІДЕО 2
1.15 питаю які штрафи (які статті або за яке порушення(уточню))
3.53 просить розмютитися у дс
( Я не включав навушники щоб у мене все що мені вони сказали було у мене на фрапсі)
5.00 я заплутався про що вони про гру чи про не гру
5:40 показують докази я дивлюся там вони мене підрізають (я їду у своїй полосі)
8:19 я втомився і дав паспорт виписали мені штраф
Потім виписує штраф і я собі поїхав
Я вимагаю
Оскарження штрафу на суму загалом 220.000 грн та повернення грошей
Та ремонт автівки
100.000 грн за рішенням суду сума може змінюватися бо автівка не дешева
Штрафи
Дата і час інциденту: 04.01.2025 21:50
До скарги до прокуратури додаю:
Електронна копія ID-картки: ((гіперпосилання на Imgur чи інші сервіси)) 41076
Номер телефону , електронна пошта, ((діскорд,телеграм))
Організація: НПУ Х
Детальний опис правопорушення:
Накладення санкцій або компенсацій:
У нас вийшло так би мовити маленьке ДТП ((будь ласка запросіть докази у працівників НПУ Х бо фрапс не записав той момент за це вибачте))
Я не тікав з'їхав з дороги, та потім вони думали хто до мене підійде то не порушення але така собі вистава.
Після того підходить один говорить причину зупинки його перебиває старший та каже "давай я" і причина зупинки це поламана автівка хоча я хочю щоб вони показали (фрапс) де після дтп хтось відкрив вогонь та тому в мене побита автівка.
Хотів щоб вони показали докази бо я був не згоден потім ми досить довго сперечалися
Хочю наголосити увагу чому я відразу не надав паспорт бо вони просто виписують штраф і їдуть, та нічого ти не вирішиш не всі більшість та я не згоден хто був винуватим у ДТП
((Витягував з авто без відігровки))
Потім про те що вони не мають права показувати але показали потім про якісь ігри казав
(Я тупив не міг знайти проц дії і із-за цього вилетів фрапс почав новий (позначу де там все і як))
Працівники пропагували СС про щоб бистріше мене кудись діти у кайданки за не підкору.
Мені здалося образливим про слова "якщо ви соромитесь свого голосу..."
Будь-які докази (або прохання про вилучення) на підтвердження правопорушення:
Хочю щоб в період до 3 діб їх було попереджено про відео докази щоб вони їх не видаляли
ВІДЕО 1
0:57 їзда на зламаному (транспорті після дтп)
1:00 міняються
1.05 відкрив двері ?????? Навіщо?
1:07 забувся мабуть де працює ну буває я не проти
1:52 Причина зупинки
2:07 я не згоден
2:30 кажуть відео докази при адвокаті
3:40 витягують без відігровки
3:54 другий раз
3:59 просить не залазити в автівку хоча я маю право перебувати в ній якщо я не тікав
4:50 граємося вірю не вірю ¿
4:45 вчимо полковників працювати
У кінці вилетів фрапс я почав новий
ВІДЕО 2
1.15 питаю які штрафи (які статті або за яке порушення(уточню))
3.53 просить розмютитися у дс
( Я не включав навушники щоб у мене все що мені вони сказали було у мене на фрапсі)
5.00 я заплутався про що вони про гру чи про не гру
5:40 показують докази я дивлюся там вони мене підрізають (я їду у своїй полосі)
8:19 я втомився і дав паспорт виписали мені штраф
Потім виписує штраф і я собі поїхав
Я вимагаю
Оскарження штрафу на суму загалом 220.000 грн та повернення грошей
Та ремонт автівки
100.000 грн за рішенням суду сума може змінюватися бо автівка не дешева
Штрафи
Дата і час інциденту: 04.01.2025 21:50
До скарги до прокуратури додаю:
Електронна копія ID-картки: ((гіперпосилання на Imgur чи інші сервіси)) 41076
Номер телефону , електронна пошта, ((діскорд,телеграм))