Відмовлено Петиція | Про грошове забезпечення ветеранів СБУ

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Джеймс Барбара

Свободный
Реєстрування
9 Вер 2024
Дописи
108
Реакції
119
Бали
48
Бажаю міцного здоров'я Пане Президент!

Чому ветерани СБУ повинні отримувати грошове забезпечення?

Я, Олексій Астафурік. Колишній Полковник СБУ міста Київ. Звертаюсь до уряду та відповідних органів із проханням забезпечити гідне грошове забезпечення ветеранам Служби Безпеки України(СБУ) . Ці люди, співробітники спецслужби, кожного дня боронять нашу країну, як на фронті, так і в тилу. Вони віддають все, щоб ми жили в спокої. Вони захищають нас від агентів ворогів, вони боряться із корупцією, вони заслуговують на грошову виплату.

На жаль, після виходу на заслужений відпочинок багато ветеранів СБУ стикаються з фінансовими труднощами через недостатню підтримку з боку держави. Враховуючи значний внесок цих людей у національну і державну безпеку нашої країни, я вимагаю:

1. Запровадити щомісячне грошове забезпечення для ветеранів СБУ на рівні, який відповідає їхньому внеску в суспільство.
  2. Включити ветеранів СБУ до переліку осіб, які мають право на соціальні пільги та державну підтримку.
  3. Переглянути чинну систему пенсійного забезпечення для колишніх працівників СБУ, враховуючи небезпечні умови праці та підвищені ризики для життя.
  4. Створити спеціальні соціальні програми, які допоможуть ветеранам адаптуватися до цивільного життя, отримати нові професійні навички або підтримку в лікуванні.
Прошу владу розглянути цю петицію та вжити відповідних заходів для забезпечення гідного життя тих, хто віддав роки свого життя служінню народу.

Кейт Туман ♕

ГС Держ | 07 Чорноморський край
Активний гравець
Реєстрування
23 Бер 2024
Дописи
729
Реакції
420
Бали
123
Проти! Спочатку треба узгодити, кого можна називати ветераном!
1744102923186.png
Якщо кожного, хто простоїть тиждень на посаді називати "Ветераном", то казна в мить піде на премії та розчинеться до 0 за лічені секунди!

Микита Кузьменкоо

Полковник Нац. Пол. | 06 сервер
Реєстрування
24 Гру 2024
Дописи
53
Реакції
13
Бали
13
Адреса
[email protected]
Проти! Спочатку треба узгодити, кого можна називати ветераном!
Якщо кожного, хто простоїть тиждень на посаді називати "Ветераном", то казна в мить піде на премії та розчинеться до 0 за лічені секунди!
Звісно ви будете проти бо нас як СБУ будуть забезпечувати за нашу бездоганну працю а вас ні із за того ви і проти і хто сказав що пенсії будуть кожному я теж вважаю що кожному пенсії не треба тільки тим людям які реально працювали та займали високі та відповідальні посади!

Кейт Туман ♕

ГС Держ | 07 Чорноморський край
Активний гравець
Реєстрування
23 Бер 2024
Дописи
729
Реакції
420
Бали
123
Звісно ви будете проти бо нас як СБУ будуть забезпечувати за нашу бездоганну працю а вас ні із за того ви і проти і хто сказав що пенсії будуть кожному я теж вважаю що кожному пенсії не треба тільки тим людям які реально працювали та займали високі та відповідальні посади!
я ж не сказала, що проти фінансування! Просто автор петиції позиціонує себе як "Ветеран СБУ", хоча пробув на посаді тиждень. Тому просто треба більш відповідально прийти до термінології "Ветеран СБУ/НПУ/ДСНС/МОЗ". Кого слід називати ветераном, а кого ні! Я тільки за, якщо будуть оплачувати гідний труд!
Та і в приципі, навіть в разі впровадження даного закону, то не буде захмарної суми, на яку всі очікують. 250.000 максимум і це на тиждень/місяць. Просто чи сильно така сума вплине на особистий фінансовий стан... Навіть з того самого депозиту за чотири дні можна мати 3 мільйони

Також дана петиція скопійована від копійованої, тому я проти!

Aртем Судаков

Старший Адміністратор | Північна Україна
Старший Адміністратор
Реєстрування
27 Вер 2022
Дописи
2,615
Реакції
1,101
Бали
253

Едуард Кочудан♡

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
5 Лис 2022
Дописи
383
Реакції
414
Бали
68
Проти! Погоджуюсь із Кейт Шмідт + одне СБУ працює так сильно щоб тільки їхнім ветеранам виплачувати?

Микита Кузьменкоо

Полковник Нац. Пол. | 06 сервер
Реєстрування
24 Гру 2024
Дописи
53
Реакції
13
Бали
13
Адреса
[email protected]
Проти! Погоджуюсь із Кейт Шмідт + одне СБУ працює так сильно щоб тільки їхнім ветеранам виплачувати?
А ви хочаб раз попрацюйте в СБУ,так ви розумні а на ділі ні?,я в СБУ пропрацював 3 місяці рівно і думаєте я за цей час нічого не зробив?

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі