🥷Senior🥷
Поважний гравець
- Реєстрування
- 14 Чер 2023
- Дописи
- 317
- Реакції
- 223
- Бали
- 63
- Нікнейм адміністратора: Лєо Галанте
- Особистий нікнейм: Діман Чорний
- Суть скарги: Вітаю шановний П.Коваленко пишу цю скаргу для вас адміністрація 06 серверу встановлює свої правила на взльти майна а саме був взльот віли ми стояли на міткі а саме правило 1.12. Дозволено стояти на мітці ловлі майна, але не порушуючи правило 1.13. | Респавн а правило 1.13. Заборонено перешкоджати гравцям доступ до мітки ловлі майна. | Деморган до 60 хвилин / Респавн
- Порушенням вважається: Створення штучних перешкод (наприклад, біг у зворотному напрямку, блокування проходу при наявності вільного простору). Використання RP-відігрувань для навмисного обмеження доступу (наприклад, викрадення гравця, затримання тощо).
- Важливо! Ви можете натиснути "Alt" й купити нерухомість під час її зльоту лише один раз. Якщо ви втратили шанс, адміністрація може телепортувати вас на респавн, щоб дати можливість іншим гравцям придбати майно. на моєму фрапсі все видно Тут шо 2 людини перешкоджають вхід до мітки а це заборонено место шоб зробити коридор до віли адміністратор вирішив порушити правило 1.13 а це все заборонено як колись був взльот віли Джонатан Лінкольн казав шо вони обговарюють рішення з монтіпом я не рахую це адекватністю а саме ми не порушували правила ловлі майна але нас кікнули на вокзал по 1 я стояв з 00:00 ночі по 2 гравці які приїхали за 20хв получіли доступ до мітки прошу розібратися в даній ситуації та видати покарання адміністратору який на свій розсуд встановлює свої правила пишу скаргу вам бо томущо Монтім закриє скаргу бо тому що всі вони зв'язані та прикривають один одного це вже не в перше адміністрація порушує правила ловлі майна хоть їм і монтім сказав на всіх серверах все однаково. Та прошу зменшити покарання або змінити на мут бо це покарання не розумне бо тому що не тільки я порушував це правило.
- Дякую за розуміння очікую відповіді. Гарної Гри на Ukraine GTA 🇺🇦 ♥️
- Доказ видачі покарання (скріншот/відео)
- Дата: 11:04:2025