Розглянуто Для Сергія Коваленка

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

🥷Senior🥷

Поважний гравець
Реєстрування
14 Чер 2023
Дописи
317
Реакції
223
Бали
63
  1. Нікнейм адміністратора: Лєо Галанте
  2. Особистий нікнейм: Діман Чорний
  3. Суть скарги: Вітаю шановний П.Коваленко пишу цю скаргу для вас адміністрація 06 серверу встановлює свої правила на взльти майна а саме був взльот віли ми стояли на міткі а саме правило 1.12. Дозволено стояти на мітці ловлі майна, але не порушуючи правило 1.13. | Респавн а правило 1.13. Заборонено перешкоджати гравцям доступ до мітки ловлі майна. | Деморган до 60 хвилин / Респавн
  4. Порушенням вважається: Створення штучних перешкод (наприклад, біг у зворотному напрямку, блокування проходу при наявності вільного простору). Використання RP-відігрувань для навмисного обмеження доступу (наприклад, викрадення гравця, затримання тощо).
  5. Важливо! Ви можете натиснути "Alt" й купити нерухомість під час її зльоту лише один раз. Якщо ви втратили шанс, адміністрація може телепортувати вас на респавн, щоб дати можливість іншим гравцям придбати майно. на моєму фрапсі все видно Тут шо 2 людини перешкоджають вхід до мітки а це заборонено место шоб зробити коридор до віли адміністратор вирішив порушити правило 1.13 а це все заборонено як колись був взльот віли Джонатан Лінкольн казав шо вони обговарюють рішення з монтіпом я не рахую це адекватністю а саме ми не порушували правила ловлі майна але нас кікнули на вокзал по 1 я стояв з 00:00 ночі по 2 гравці які приїхали за 20хв получіли доступ до мітки прошу розібратися в даній ситуації та видати покарання адміністратору який на свій розсуд встановлює свої правила пишу скаргу вам бо томущо Монтім закриє скаргу бо тому що всі вони зв'язані та прикривають один одного це вже не в перше адміністрація порушує правила ловлі майна хоть їм і монтім сказав на всіх серверах все однаково. Та прошу зменшити покарання або змінити на мут бо це покарання не розумне бо тому що не тільки я порушував це правило.
  6. Дякую за розуміння очікую відповіді. Гарної Гри на Ukraine GTA 🇺🇦 ♥️
  7. Доказ видачі покарання (скріншот/відео)
    1000021829.jpg
  8. Дата: 11:04:2025

Томми Джери

Активний
Реєстрування
29 Чер 2023
Дописи
155
Реакції
171
Бали
46
Я ловлю майно вже дуже довгий час і можу сказати, що правила існують, але за їх виконанням слідкують адміністратори. На 01 та 02 серваках правила дуже схожі, але, наприклад, на 03 проходять «проходи», і гравці відкрито використовують баги та виконують нон-рп дії. Бували випадки, коли їх навіть не карали.

На 04 ситуація інша — адміністратор після надання відкоту звинувачує у використанні стороннього ПЗ, і каже: "Якщо не зізнаєтесь, що у вас є стороннє ПЗ — отримаєте бан". А потім додає, що це був жарт.

На 06 ситуація інакша, але саме для цього існують ГС, ЗГС, слет — щоб вони слідкували за порядком. Місяць тому ми ловили віллу згідно з тими правилами, і ні в кого не виникало запитань.​

Нік Капоне

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
11 Бер 2023
Дописи
260
Реакції
358
Бали
83
Від сервера до сервера ситуації бувають різні, як і правила. Вони постійно коригуються. Проте існує ГС Зльот, і ми вже ловили віллу на 06 приблизно місяць тому. Звинувачення є досить слабкими, оскільки на сервері є багато недоліків, які активно використовуються на 03, 04 та дуже рідко на 05. Я маю на увазі баги.

На мою думку, найгірший адмінський склад — саме на 04. За багаторічним досвідом, там дуже складно ловити майно через санкції від адмінів і баги, що виникають внаслідок незрозумілих проходів, які дозволяють легко використовувати недоліки ігрового моду для збагачення.

Лєо Галанте

🌵
Активний гравець
Реєстрування
16 Тра 2024
Дописи
830
Реакції
1,697
Бали
153
Вітаю
1.
Правила ловлі майна єдині для кожного гравця серверу ,існують не перший день і можуть коригуватись і доповнюватись,якщо того вимагатиме ситуація.
2. Стосовно
"покривають одне-одного і всі пов'язані"-у вас немає підстав робити такі висновки
3. Скарги на адміністрацію створені для того,аби ГА або ЗГА,переглянувши докази,виносили вердикт щодо компетентності когось з адміністраторів,згідно правил проекту.
Ніхто крім них не може ставити під сумнів компетентність Адміністратора.
4.
Вас було відправлено на "Респавн" згідно правила 1.12/1.13. Кожен перед зльотом зобов'язаний бути ознайомлений з правилами,зловживати і користуватись їх недоліками також заборонено.
5. Також,ви отримали покарання за некоректні висловлювання в мою сторону і погрози накшталт
"Жди себя на форуме,скаргу на Коваленко напишу,тебе Монтип не поможет" Покарання цілком заслужене.
6. Всі учасники зльоту були
неодноразово попереджені перед отриманням покарання,задля його уникнення. Деякі,в тому числі і Ви-робили їх ПОВТОРНО,нехтуючи правилами зльотів і присутністю Адмінстратора.
7. Від багатьох учасників зльоту,в тому числі і від
ВАС я чув неодноразові нарікання в мою сторону,щодо обізнаності в правилах зльотів,що можна розцінювати як провокацію.
Відповідно,покарання видано вам
ВИКЛЮЧНО згідно офіційних правил,відповідно до ваших порушень.
Очікуємо вердикту

Томми Джери

Активний
Реєстрування
29 Чер 2023
Дописи
155
Реакції
171
Бали
46
Я ловлю майно вже дуже довгий час і можу сказати, що правила існують, але за їх виконанням слідкують адміністратори. На 01 та 02 серваках правила дуже схожі, але, наприклад, на 03 проходять «проходи», і гравці відкрито використовують баги та виконують нон-рп дії. Бували випадки, коли їх навіть не карали.

На 04 ситуація інша — адміністратор після надання відкоту звинувачує у використанні стороннього ПЗ, і каже: "Якщо не зізнаєтесь, що у вас є стороннє ПЗ — отримаєте бан". А потім додає, що це був жарт.

На 06 ситуація інакша, але саме для цього існують ГС, ЗГС, слет — щоб вони слідкували за порядком. Місяць тому ми ловили віллу згідно з тими правилами, і ні в кого не виникало запитань.​
Також хочу додати, що на точках 01 та 02 гравці розташовані дуже близько один до одного, настільки, наскільки це дозволяє ug, і займають усю мітку. Через це їх надзвичайно складно забагати, оскільки так було вирішено. Однак ситуація на 06 має дещо інший характер — вона частково компенсує наявні баги. Звісно, можна було діяти за аналогією з 01 та 02, проте реалізація на 06 виглядає кращою порівняно з 03 та 04 через баги, які виникають внаслідок вищезгаданих дій.
На 06 були вжиті спроби усунути ці баги шляхом встановлення правил ловлі вілли. Вважаю, що адміністратор не заслуговує на догану, оскільки діяв у межах своїх обов’язків. Водночас хочу наголосити, що будь-які погрози є недоцільними та прямо заборонені правилами проєкту.

Монтіп Коваленко

ГА | Подільський Край
Активний гравець
Реєстрування
5 Лис 2022
Дописи
2,744
Реакції
1,097
Бали
213
Вітаю.

ГС та ЗГС Зльоту - це уповноваженні адміністратори, які відповідають за усі зльоти та керування економікою бізнесів на сервері. Кожен сервер ідентичний, та не може бути 100% копією іншого. Тому, ГС/ЗГС Зльоту мають право змінювати/додавати невеликі корегування в правила під час зльоту.

Кожна їх дія спрямована на те, щоб зробити Зльот більш комфортнішим та допустити меншу кількість порушень від гравців. Вас було попереджено, як і усіх присутніх гравців. Тому ви мали час для того, щоб зійти зі сходів, але ви проігнорували цю вимогу та лишились коло мітки, за що і були зареспавнені. Хочу зазначити, що на вашому відео було скрито час та дату зльоту, та відеодокази вважаються недійсними через це, про те, якщо подивитись на ситуацію в загальному, можу зазначити, що порушень від ГС та ЗГС Зльоту не було виявлено.

Ваше покарання так само було видано через ваші слова та погози до адміністратора. Якщо ви побачили порушення, то ви подаєте скаргу на форум, а не починаєте погрожувати адміністратору, що "зараз на нього заллєте скаргу, та йому нічого не допоможе". Ці слова та дії є зовсім не адекватними по відношенню до адмінітсратора.

На перший раз покарання буде змінено на блокування у 2 дні (В загальному 5), проте, якщо подібні погрози/дії будуть повторюватись, покарання не будуть оскаржені.

Просимо робити висновки на майбутнє, та поважати Адміністрацію
/інших присутніх на Зльоті.

Розглянуто

Останнє редагування:
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі