Розглянуто Апеляція щодо блокування

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Джеймс Гордон

[ Південа Україна] 05
Реєстрування
31 Гру 2022
Дописи
135
Реакції
47
Бали
33
1. Discord сервер(-и): Усі сервера
2. Ім'я та прізвище модератора (якщо невідомо вкажіть JuniperBot): by Шульга
3. Ваш особистий нікнейм у Discord: sadoma08
4. Суть звернення:

Вітаю, шановна модерація!
Мене заблокували на всіх серверах за порушення правила Р18, через те, що я, на жаль, опублікував нібито особисту інформацію, таку як номери телефонів та імена власників. Проте хочу наголосити: ця інформація була неправдивою, що є фактом. Я визнаю, що в тій ситуації справді переборщив і дозволив собі неприпустимі висловлювання.
Щиро прошу поставитися з розумінням до мого прохання: прошу зняти блокування мого акаунту на серверах. Я визнаю свою помилку, зробив висновки і обіцяю надалі дотримуватися всіх правил спільноти.

Водночас вважаю, що блокування всіх акаунтів є надто суворою мірою в даній ситуації. Прошу розглянути можливість пом’якшення покарання.

5. Докази (скріншоти/відео): 6. Дата видачі покарання 27.04.2025

Данило Шульга

На пенсії
Активний гравець
Реєстрування
11 Жов 2023
Дописи
668
Реакції
356
Бали
68
Вітаю, шановний гравець!
Дякуємо вам за внесок у розвиток UKRAINE GTA.

Розглянувши вашу скаргу, виношу вердикт: покарання модератором було видано обґрунтовано. Ви поширювали особисті номери телефонів. Незалежно від того, чи є ця інформація достовірною чи фейковою — це порушення правил, оскільки мова йде про чиїсь особисті дані.

Проте хочу наголосити: ця інформація була неправдивою, що є фактом.

Також з вашого боку були озвучені неправдиві чутки стосовно власників UKRAINE GTA.

Враховуючи ваше визнання провини, мною прийнято рішення пом’якшити покарання: блокування буде зменшено до 30 діб з моменту розгляду скарги.

Примітка: У разі повторного порушення або створення ще однієї скарги, покарання буде змінено на перманентне блокування без права на оскарження.

Відбувайте термін покарання.

З повагою,
Senior Moderator - Данило Шульга

|Розглянуто|

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі