Ви використовуєте застарілий веб-переглядач. Цей і інші сайти можуть показуватися в ньому некоректно. Вам потрібно оновити веб-переглядач або спробувати використати інший.
ІнформаціяРеєстр транспортних засобів держ.службовців
1. Ім'я та прізвище:Богдан Карбівничий 2. Ваша фракція:ЗСУ 3. Марка, модель, колір та номерний знак авто (Скріншоти автомобіля з всіх ракурсів): JEEP, Wramgler, темно-зелений, номер ЗСУ. Якщо що це мені потірбен бус для ТЦК. Фото авто 4. Фото тех.паспорту та посвідчення:Документи 5. Дата :27.04.2025
1. Ім'я та прізвище: Джейсон Еванс
2. Ваша фракція: СБУ
3. Марка, модель, колір та номерний знак авто (Скріншоти автомобіля з всіх ракурсів): Volkswagen Passat 2019 | Білий | КС8464КК
4. Фото тех.паспорту та посвідчення: Клік
1. Ім'я та прізвище: Борсук Володимир
2. Ваша фракція: ЗСУ
3. Марка, модель, колір та номерний знак авто (Скріншоти автомобіля з всіх ракурсів): Чорні автомобілі чорним тонуванням Mercedes-Benz GL MA5665MH
Lincoln Navigator 2019
MA81100K Клік
1. Ім'я та прізвище: Адам Міцкевич
2. Ваша фракція: НПУ
3. Марка, модель, колір та номерний знак авто (Скріншоти автомобіля з всіх ракурсів): Jeep Grand Cherokee Trackhawk 6.2 V8 (Номера HC 8751 BK) , чорний колір -
1. Ім'я та прізвище: Нікончук Станіслав 2. Ваша фракція: СБУ 3. Марка, модель, колір та номерний знак авто (Скріншоти автомобіля з всіх ракурсів):
Марка: Skoda Модель: Octavia 7 Колір: Чорний Номерний Знак: СІ 2345 СІ Автомобіль 4. Фото тех.паспорту та посвідчення: тиць 5. Дата : 23.04.2025
1. Ім'я та прізвище: Нікіта Астраханов
3. Марка, модель, колір та номерний знак авто (Скріншоти автомобіля з всіх ракурсів): Jeep Grand Cherokee Trackhawk 6.2 V8|Чорний|ВО7890ОР
4. Фото тех.паспорту та посвідчення:
1. Ім'я та прізвище:Богдан Карбівничий 2. Ваша фракція:ЗСУ 3. Марка, модель, колір та номерний знак авто (Скріншоти автомобіля з всіх ракурсів): JEEP, Wramgler, темно-зелений, номер ЗСУ. Якщо що це мені потірбен бус для ТЦК. Фото авто 4. Фото тех.паспорту та посвідчення:Документи 5. Дата :27.04.2025
1. Ім'я та прізвище: Джейсон Еванс
3. Марка, модель, колір та номерний знак авто (Скріншоти автомобіля з всіх ракурсів): Volkswagen Passat 2019 | Білий | КС8464КК
3. Марка, модель, колір та номерний знак авто (Скріншоти автомобіля з всіх ракурсів): Чорні автомобілі чорним тонуванням Mercedes-Benz GL MA5665MH
Lincoln Navigator 2019
MA81100K Клік
1. Ім'я та прізвище: Адам Міцкевич
2. Ваша фракція: НПУ
3. Марка, модель, колір та номерний знак авто (Скріншоти автомобіля з всіх ракурсів): Jeep Grand Cherokee Trackhawk 6.2 V8 (Номера HC 8751 BK) , чорний колір -
Відмовлено.
Автомобіль марки Jeep , не може бути зареєстрований як ОТЗ, в звʼязку з відсутності його в списку автомобілів , які підлягають для реєстрації ОТЗ.
1. Ім'я та прізвище: Степан Татарин 2. Ваша фракція: ЗСУ
3. Марка, модель, колір та номерний знак авто (Скріншоти автомобіля з всіх ракурсів): Audi A6 C8 | чорний | LUCKY
4. Фото тех.паспорту та посвідчення: Натисни
1. Ім'я та прізвище: Степан Татарин 2. Ваша фракція: ЗСУ
3. Марка, модель, колір та номерний знак авто (Скріншоти автомобіля з всіх ракурсів): Audi A6 C8 | чорний | LUCKY
4. Фото тех.паспорту та посвідчення: Натисни
Відмовлено.
Автомобіль марки Audi , не може бути зареєстрований як ОТЗ, в звʼязку з відсутності його в списку автомобілів , які підлягають для реєстрації ОТЗ.
1. Ім'я та прізвище:Анатолій Ткач
2. Ваша фракція:НПУ
3. Марка, модель, колір та номерний знак авто (Скріншоти автомобіля з всіх ракурсів):Volkswagen Passat 2019 колір чорний номений знак КА9327ХЕ
Lincoln Navigator 2019
CitroenAMI
IA9993BC
MA81100K Клік
1. Співробітник може користуватися особистим транспортним засобом (ОТЗ) лише у випадках спеціальних операцій або надзвичайних ситуацій, коли це вимагається оперативною необхідністю.
Примітка: У разі порушення цього правила, співробітник отримує дисциплінарне стягнення у вигляді догани чи попередження.
2. Зареєструвати ОТЗ мають право лише співробітники таких фракцій:
СБУ
НПУ
ЗСУ
3. Усі водії ОТЗ зобов'язані дотримуватися правил дорожнього руху під час службових поїздок, незалежно від обставин.
4. Забороняється передавати ОТЗ у користування іншим особам, навіть якщо вони належать до тієї ж фракції або підрозділу.
5. Порушення правил використання ОТЗ може призвести до анулювання реєстрації транспортного засобу у реєстрі та дисциплінарних заходів щодо співробітника.
1.Автомобіль обов'язково повинен бути чорного, сірого або білого кольору. Інші кольори не допускаються для реєстрації у реєстрі ОТЗ.
2.Автомобіль не може мати вініл та неон.Транспортний засіб має виглядати стримано та відповідати службовим стандартам.
3. Авто обов'язково повинно мати тонування вікон
4. Обмеження щодо класу автомобілів
4.1. ОТЗ (Особистий транспортний засіб) не може бути суперкаром або автомобілем класу люкс. 4.2 ОТЗ має бути включно преміум, середнього, економ класу. 4.3. Дозволено реєструвати транспортні засоби наступних марок:
- Mitsubishi
- BMW
- Dacia Duster
- Skoda
- Toyota
- Volkswagen
- Honda
- Hyundai
- Mazda
- Nissan
- Різні марки мікроавтобусів (бусів)
- Ford
- Chevrolet
- Citroën
5.Дотримання цих критеріїв є обов'язковим для всіх співробітників, які подають заявку на реєстрацію свого особистого транспортного засобу у реєстрі ОТЗ.
6.Використання поданого вами ОТЗ можливе лише після схвалення Генералом НПУ м. Київ.
На цьому сайті використовуються файли cookie, щоби персоналізувати контент і зберегти Ваш вхід у систему, якщо Ви зареєструйтеся.
Продовжуючи викристовувати цей сайт, Ви погоджуєтеся на використання наших файлів cookie.