Відмовлено Ігор Брагинський||За його наказа я за багався в корпусі та як лідер слідкуе за особовим складом

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Кіріл Гросман

Ігровий помічник | Центральна Україна
Ігровий Помічник
Реєстрування
5 Жов 2022
Дописи
1,342
Реакції
676
Бали
253
1. Нікнейм лідера / заступника:Ігор Брагинський (L ДКВС)
2. Особистий нікнейм:Кирило Бакулін
3. Суть скарги:На доказах буде видно як даний лідер наказав своему співробітнику прибрати мене, но до приказа генерала я просто підійшов до них біля адмінастративної будівлі і мене його співробітник повзяал та почалось... спочатку мене він на службовому автомобілі вівіз за тереторію ДКВС і мене системно кинуло в кпз і почало в мене все багатись за приказа лідера та нерозумного бійця (бачно все на доказах) та навідь ще мене здивувало що лідер з відхилоної біографією на посту лідера. Я гадаю що я прикреплив докази якось вплинуть що за приказа лідера я забагався, лідер без схваленої РП біографії та як слідкуе за особовим складом. Надіюсь вплине на адміністрацію.
4. Особисті докази (скриншот/відео): 1 і ось вам ще як лідер "дуже гарно слідкуе за складом"вот
5. Дата походження:18.03.2023

Останнє редагування:

Кіріл Гросман

Ігровий Помічник
Реєстрування
5 Жов 2022
Дописи
1,342
Реакції
676
Бали
253
1. Нікнейм лідера / заступника:Ігор Брагинський (L ДКВС)
2. Особистий нікнейм:Кирило Бакулін
3. Суть скарги:На доказах буде видно як даний лідер наказав своему співробітнику прибрати мене, но до приказа генерала я просто підійшов до них біля адмінастративної будівлі і мене його співробітник повзяал та почалось... спочатку мене він на службовому автомобілі вівіз за тереторію ДКВС і мене системно кинуло в кпз і почало в мене все багатись за приказа лідера та нерозумного бійця (бачно все на доказах) та навідь ще мене здивувало що лідер з відхилоної біографією на посту лідера. Я гадаю що я прикреплив докази якось вплинуть що за приказа лідера я забагався, лідер без схваленої РП біографії та як слідкуе за особовим складом, вплине на адміністрацію.
4. Особисті докази (скриншот/відео): 1 і ось вам ще як лідер ((дуже гарно слідкуе за складом))вот
5. Дата походження:18.03.2023
+, когда я под бегаю к кпп зеком меня то растреливают, тайзер и виводят то багаюсь то нет, откритие кпп. Сотрудники не знают что они делают и лидер не за мечает это. Доказательство и тут и в предедущем
Капец...

Ігор Брагинський

03 | Східна Україна
Реєстрування
3 Вер 2022
Дописи
15
Реакції
8
Бали
13
Гарного дня , по перше не побачив себе на ваших скрінах , та мої порушення. Також у вас мало доказів. У вас 1 скріншоти, немає жодного відео повної ситуації. Може ви якось провокували співробітників ДКВС, а потім зробили скріншоти коли вони вас почали виганяти та інше. Також якщо у вас є претензії до людей які вас заарештували , то питання, навіщо писати скаргу на лідера , коли є скарги на співробітників ДКВС , де цим усе займаються. Також я слідкую за своїм особливим складом . Не треба казати того, чього ви не бачили. На той момент я не бачив повної ситуації, але на ваших скрінах було видно як ви були на території ДКВС, а ви були громадянином без фракції. А якщо людина , знаходиться на території, яка охороняється . То її буде в нашому випадку вигнано, або посаджено в карцер за те що людина не слухає співробітників ДКВС. Якщо у вас , б був фрапс повної ситуації, тоді щось можно було б думати. А так коли немає доказів повної ситуації. Вердикт що я порушник , або мої співробітники це мало кажучи.

Очікуйте вердикт ст.адміністрації

Ігор Брагинський

03 | Східна Україна
Реєстрування
3 Вер 2022
Дописи
15
Реакції
8
Бали
13
UPD : коли я приказав вас прибрати , вам дали 3 попередження мій співробітник , але ви його не послухали(( . Та навіщо було ображати людей "***********************************ами" у нон рп чат?! На ваших доказах це теж є )

Кіріл Гросман

Ігровий Помічник
Реєстрування
5 Жов 2022
Дописи
1,342
Реакції
676
Бали
253
UPD : коли я приказав вас прибрати , вам дали 3 попередження мій співробітник , але ви його не послухали(( . Та навіщо було ображати людей "***********************************ами" у нон рп чат?! На ваших доказах це теж є )
Тому що ваш "співробітник" менк повіз за тереторію ДКВС і я забагався в наручниках в кпз то в кпз то ні

Кіріл Гросман

Ігровий Помічник
Реєстрування
5 Жов 2022
Дописи
1,342
Реакції
676
Бали
253
Тому що то я багався за них в кпз з наручниками то вони мене ДМили

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі