Арірай Вредіна
Вождь племени Джигусамадано
- Реєстрування
- 3 Січ 2025
- Дописи
- 286
- Реакції
- 135
- Бали
- 48
Пропозиція щодо покращення кланової системи
Пропоную додати нові плюшки для кланів. Останнім часом заробляти гроші для клану стало значно важче. Лідери кланів часто не бачать сенсу закривати партії, адже нова система здачі партій доволі складна як для новачків, так і для досвідчених гравців.
Зараз складно вивести клан у топ — колись це було простіше: закривати партії, ловити груз та інше. Тому я пропоную додати нову активність — авіакатастрофу. Це буде літак, який перевозив зброю і розбився. Перший клан, який приїде і забере вантаж із літака, отримає:Пропоную додати нові плюшки для кланів. Останнім часом заробляти гроші для клану стало значно важче. Лідери кланів часто не бачать сенсу закривати партії, адже нова система здачі партій доволі складна як для новачків, так і для досвідчених гравців.
- зброю у сховище клану (Абсолютну любу і в любій кількості)
- +1000 очок честі
- +600 очок
- +100 000$ в общак
Такий літак буде падати кожні 3 години. Його можна буде відслідкувати по карті. Він може впасти будь-де: у воду, на дах будинку, на поле чи на дорогу.
Це додасть більше активності у кланах і справжню конкуренцію за місце в топі.
Також буде добре, якщо авто для кланів можна буде купувати на Б/У ринку. Зараз дуже багато грошей витрачається на тюнінг, а так можна буде купити вже готове авто з деталями і зекономити.
Окремо хочу зазначити, що стара система здачі партій була набагато простішою. Зараз багато гравців на це жаліються. Було б добре або повернути стару систему, або зробити нову максимально схожою на попередню. Це точно зробить кланову систему активнішою.
Прошу взяти до розгляду на скільки думаю що це зробить значно більший актив в кланах.
З повагою до UKRAINE GTA♡♡♡