Відмовлено Варн ні за що

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Давид Шульга

Новий гравець
Реєстрування
28 Сер 2024
Дописи
11
Реакції
0
Бали
6
Доброго вечора!
Дивіться вийшло не вийшло дуже неприємна ситуація і виходить така ситуація що коли я грав я робив патруль по місту робив і номер і я хотів би виписати штраф чоловіку який стояв на неправильному паркування і що я зробив цей момент я підійшов він мене почав посилати і далі я почав просто дістав тайзер То направив на нього і після чого я одновременно почав вдарив по ньому дай жару і зі спини бо мені почали стріляти і виходить така ситуація що спустя якийсь час мені дають скоро Варн Хоча я нічого не порушував прошу в мене зняти цей Варн та вернути до НПУ
👇Докази 👇

Тимофій Морріс💎

Майор ЗСУ | Східна Україна 03
Реєстрування
6 Лют 2023
Дописи
292
Реакції
874
Бали
153
Доброго вечора!
Дивіться вийшло не вийшло дуже неприємна ситуація і виходить така ситуація що коли я грав я робив патруль по місту робив і номер і я хотів би виписати штраф чоловіку який стояв на неправильному паркування і що я зробив цей момент я підійшов він мене почав посилати і далі я почав просто дістав тайзер То направив на нього і після чого я одновременно почав вдарив по ньому дай жару і зі спини бо мені почали стріляти і виходить така ситуація що спустя якийсь час мені дають скоро Варн Хоча я нічого не порушував прошу в мене зняти цей Варн та вернути до НПУ
👇Докази 👇
ого

Тимофій Морріс💎

Реєстрування
6 Лют 2023
Дописи
292
Реакції
874
Бали
153
Доброго вечора!
👇Докази 👇
перепродай по форме

Давид Шульга

Новий гравець
Реєстрування
28 Сер 2024
Дописи
11
Реакції
0
Бали
6
Доброго вечора!
👇Докази 👇
Мені до цього поставили Варн ухід в текстури хоча мене вбили Метью Дефо

Давид Шульга

Новий гравець
Реєстрування
28 Сер 2024
Дописи
11
Реакції
0
Бали
6
Мені до цього поставили Варн ухід в текстури хоча мене вбили Метью
І сам прикол цього всього що коли мені поставили Варн коли я даже під час короче розстрілу заходив обратно я вже був не по формі получається вже був не на зміні вже кінець зміні це вже тупо це вже покарання ні за що

Давид Шульга

Новий гравець
Реєстрування
28 Сер 2024
Дописи
11
Реакції
0
Бали
6
І сам прикол цього всього що коли мені поставили Варн коли я даже під час короче розстрілу заходив обратно я вже був не по формі получається вже був не на зміні вже кінець зміні це вже тупо це вже покарання ні за що
В мене не було хп а я написав репорт адмінам що вбивають і я мав дуже мало хп і забіжав щоб відхилитись тому що треба платить за те щоб вилікуватись а я не хочу тратити гроші за те що просто якись *********************************** мене вбиває ну і забіжав я обратно щоб очікувати коли нададуть йому покарання бо вбили мене там 3 рази і не хотілося щоб мене так вбивали поки в мене грошей не залишиться на лікування щоб я вийшов

Тимофій Морріс💎

Реєстрування
6 Лют 2023
Дописи
292
Реакції
874
Бали
153
В мене не було хп а я написав репорт адмінам що вбивають і я мав дуже мало хп і забіжав щоб відхилитись тому що треба платить за те щоб вилікуватись а я не хочу тратити гроші за те що просто якись *********************************** мене вбиває ну і забіжав я обратно щоб очікувати коли нададуть йому покарання бо вбили мене там 3 рази і не хотілося щоб мене так вбивали поки в мене грошей не залишиться на лікування щоб я вийшов
ну если я все правильно понял, то уход от рп

Давид Шульга

Новий гравець
Реєстрування
28 Сер 2024
Дописи
11
Реакції
0
Бали
6
Такого більше не буде бо я не знав можете зняти на перший раз усне попередження

Серго Голд

Спец.Адмін UKRAINE GTA
Спец.Адмін
Реєстрування
22 Сер 2024
Дописи
2,917
Реакції
1,794
Бали
253
Вітаю
Скарга подана не по формі

Форма подачі скарги:
Нікнейм адміністратора:
Особистий нікнейм:
Суть скарги:
Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
Дата походження:

Відмовлено

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі