Зачинено R-4514 | Макс Днепр

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Назар Коноба.

L Montana | Назар Коноба | 03 Східна Україна
Реєстрування
19 Кві 2024
Дописи
166
Реакції
395
Бали
108
1. NickName гравця: Макс Днепр | 87672
2. Особистий NickName: Назар Коноба
3. Клан порушника:
4. Чи знаходитесь Ви в клані, якщо так, то у якому:
Ніяк ні!
5. Суть скарги:
Я вирушив до ГУНПУ м. Києва, щоб зустрітися з Генералом. На одному з перехресть помітив, як гравець із ID 87672 порушує правила, а саме ККУ, стаття 42. Я вирішив зупинити порушника, повідомивши його про це. Він зупинився біля магазину, але щойно я вийшов до нього то він почав тікати.
Я ініціював поліцейське переслідування (purs). Під час втечі гравець порушив правила
UKRAINE GTA а саме 6.25. Заборонено їзда і зрізи по полях під час поліцейської погоні. | Деморган до 20 хвилин.
Переслідування тривало близько 30 хвилин, але для економії часу я прикріплю відео тривалістю 2 хвилини (у разі потреби можу надати повний запис).
Коли гравець зупинився на заправці (ЗЗ), я відповідно до
Закону про НПУ, стаття 11, мав право на застосування зброї. Проте гравець вийшов з гри, уникаючи відповідальності.

На мій розсуд гравець повинен отримати покарання:

6.21. "Вихід з гри під час арешту/погоні/бою/викрадення/RP ситуації" - Заборонено виходити з гри під час арешту / погоні / бою / викрадення / RP ситуації. | Варн / Бан до 5 днів
6.25. Заборонено їзда і зрізи по полях під час поліцейської погоні. | Деморган до 20 хвилин
6.26. "Ухід в ЗЗ" - Заборонений навмисний ухід в зелену зону від поліцейської погоні / перестрілки / RP процесу тощо. | Деморган 60-100 хвилин, при наступному порушенні Варн

6. Докази (скриншот/відео): Відео
7. Дата порушення: 31.05.2025

Останнє редагування:

Тимофій Авенчук👑

Екс-Президент України | 03 Східна Україна
Активний гравець
Реєстрування
29 Лют 2024
Дописи
791
Реакції
764
Бали
153
Тайм коды добавь, а то у тебя на 49 мин фрапс

Назар Коноба.

L Montana | Назар Коноба | 03 Східна Україна
Реєстрування
19 Кві 2024
Дописи
166
Реакції
395
Бали
108
1. NickName гравця: Макс Днепр | 87672
2. Особистий NickName: Назар Коноба
3. Клан порушника:
4. Чи знаходитесь Ви в клані, якщо так, то у якому:
Ніяк ні!
5. Суть скарги:
Я вирушив до ГУНПУ м. Києва, щоб зустрітися з Генералом. На одному з перехресть помітив, як гравець із ID 87672 порушує правила, а саме ККУ, стаття 42. Я вирішив зупинити порушника, повідомивши його про це. Він зупинився біля магазину, але щойно я вийшов до нього то він почав тікати.
Я ініціював поліцейське переслідування (purs). Під час втечі гравець порушив правила
UKRAINE GTA а саме 6.25. Заборонено їзда і зрізи по полях під час поліцейської погоні. | Деморган до 20 хвилин.
Переслідування тривало близько 30 хвилин, але для економії часу я прикріплю відео тривалістю 2 хвилини (у разі потреби можу надати повний запис).
Коли гравець зупинився на заправці (ЗЗ), я відповідно до
Закону про НПУ, стаття 11, мав право на застосування зброї. Проте гравець вийшов з гри, уникаючи відповідальності.

На мій розсуд гравець повинен отримати покарання:

6.21. "Вихід з гри під час арешту/погоні/бою/викрадення/RP ситуації" - Заборонено виходити з гри під час арешту / погоні / бою / викрадення / RP ситуації. | Варн / Бан до 5 днів
6.25. Заборонено їзда і зрізи по полях під час поліцейської погоні. | Деморган до 20 хвилин
6.26. "Ухід в ЗЗ" - Заборонений навмисний ухід в зелену зону від поліцейської погоні / перестрілки / RP процесу тощо. | Деморган 60-100 хвилин, при наступному порушенні Варн

6. Докази (скриншот/відео): Відео - [ Посилання ]
7. Дата порушення: 31.05.2025
Закрийте будь ласка скаргу я переподам потім бо тут немає ні клану ні відео.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі