Зачинено ОСКАРЖЕННЯ БАНУ

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
3 Тра 2025
Дописи
242
Реакції
181
Бали
46
1.Нік Адміністратора Дмитро Моріс
2.Ос.нік. Григорій Ярошенко
3.Суть.
Я подав скаргу на форум ,надав докази.
Після схвалення і прийняття позитивного рішення,я зайшов до себе ,на канал в ютубі і видалив відео доказ,так як завантажив ,я їх на канал два,тобто два однакових відео .Щоб не плутатись я одне видалив.
Я не знав що видалив саме те ,яке було надано на форумі.
Адміністратор який виносив вердикт ,це побачив і напевно подумав ,що це спеціально.
Це було зроблено не спеціально.Вибачаюся,що підставив адміна ,це було зроблено не спеціально.Навіть не знав ,вийде така ситуація.Тимбільше що усі докази які я надаю вони збережені,це звичайна випадковість.Прошу зняти бан.
В подальшому такого не повториться.Дякую
4.Доказ
5.Дата 05.06.2025 рік

Din Winchester

// 𝒷𝓎 𝒟𝒾𝓃
Реєстрування
21 Кві 2025
Дописи
27
Реакції
11
Бали
6
Розбаньте будь ласка

Габрієль Овнкуні

Поважний гравець
Реєстрування
28 Жов 2023
Дописи
58
Реакції
155
Бали
36
Ви ж на стрімах погрожували знести клан керрі відкатіть ці моменти та покажіть який ви гарний там

Реєстрування
3 Тра 2025
Дописи
242
Реакції
181
Бали
46
теж чула як він це говорив
Я у себе на стрімах можу говорити все ,що хочу ..івиж казали я вам не цікавий але сидите і піднімаєте актив сидіть мені тільки в + завдяки вам кожен день додаються люди нові)))))

сонечкаа

Козак
Реєстрування
23 Вер 2024
Дописи
22
Реакції
12
Бали
6
Я у себе на стрімах можу говорити все ,що хочу ..івиж казали я вам не цікавий але сидите і піднімаєте актив сидіть мені тільки в + завдяки вам кожен день додаються люди нові)))))
так ви ж мене заблокували шановний, ви вже чогось боїтесь😅

Габрієль Овнкуні

Поважний гравець
Реєстрування
28 Жов 2023
Дописи
58
Реакції
155
Бали
36
Тобто ви не оскаржуєте той факт що казали про те що будете робити все для того щоб клани керрі видалили?

Реєстрування
3 Тра 2025
Дописи
242
Реакції
181
Бали
46
Тобто ви не оскаржуєте той факт що казали про те що будете робити все для того щоб клани керрі видалили?
Я буду робити все щоб захищати свій клан від таких провокаторів як ви які принижують гравців просто бо їм так хочеться!!!!!!Бігаєте нормальним людям не даєте розвиватися!!!!!!лазите по теплицям і на НИЧКУ пишите фрапси провокуючи ваші скарги навіть не розглядають)))))
І тим більше від людей такі Габрієль як ти які бігають по войсам в дс і сталкують людей і клани один з одним .а ще більше....буду захищати людей з вадами яких ви ображаєте і насміхаєтесь а пока посиди 60 хвилин в дквс попиши мені тут гадості))))***********************************)))

Александр Керри

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
24 Бер 2023
Дописи
263
Реакції
403
Бали
83
Я буду робити все щоб захищати свій клан від таких провокаторів як ви які принижують гравців просто бо їм так хочеться!!!!!!Бігаєте нормальним людям не даєте розвиватися!!!!!!лазите по теплицям і на НИЧКУ пишите фрапси провокуючи ваші скарги навіть не розглядають)))))
І тим більше від людей такі Габрієль як ти які бігають по войсам в дс і сталкують людей і клани один з одним .а ще більше....буду захищати людей з вадами яких ви ображаєте і насміхаєтесь а пока посиди 60 хвилин в дквс попиши мені тут гадості))))***********************************)))
А ты чиль 7дней поучи правила как раз )) вы вар клан -по этому будем вас жахать при первой возможности)

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі