В очікуванні Покращення для гаража

Реєстрування
17 Бер 2023
Дописи
99
Реакції
53
Бали
33

🔧 Покращення гаража з майнінг-фермою

1. 📊 Реальний моніторинг майнінгу

• Що дає: гравець бачить в реальному часі, як "капають" монети — по 1 монеті кожні 5–10 секунд (залежить від потужності ферми).
  • Опис: інтерактивна панель з анімацією капання монет, графік прибутку, лічильник "прибуток за день/тиждень/місяць. Її можна повісити над комп'ютером.

2. 🎯 Економічна балансування

• Можна зробити 5 відеокарти не 500 карбованців а 5.000.000 грн віртуальної валюти.
3.☀️ Нове покращення: Сонячна панель на даху гаража типу як на котеджі

Якщо енергії більше, ніж використовує ферма — надлишок автоматично продається

4. Зменшити комісію на виведення криптовалюти з 10% до 4 % . Бо якщо проєкт наближений до реального життя то в житті 1.5 % на виведення криптовалюти .
5. Збільшити термін оренди гаража з 14 днів на 30 .

Останнє редагування:
Реєстрування
17 Бер 2023
Дописи
99
Реакції
53
Бали
33
Хлопець, ти бажаєш так зробити щоб гравець легче і більше грошей отримав, це буде інфляція. Хлопчик а ти працював хотя би один раз у влади, щоб щось про грошову систему узнати?? Або що таке економіка?
А ви гроші не крадіть з бюджету . Ви стільки доходів получаєте просто зняти гроші з карти або перекинути на іншу карту + оренда є ще бізнеси які платять і оренду і податок

Петро Порошенко 02

Прем'єр-міністр пенсія 02 | Верх. суд 01
Реєстрування
14 Кві 2025
Дописи
1
Реакції
6
Бали
6
А ви гроші не крадіть з бюджету . Ви стільки доходів получаєте просто зняти гроші з карти або перекинути на іншу карту + оренда є ще бізнеси які платять і оренду і податок
Хлопчик, хто сказав що ми у ВРУ отримуємо просто так гроші, якщо ти нічого не знаєш не треба говорити, у мене було за мій термін 844кк і це я не крав, як ви ОПГ думаєте, а отримав за роботу! Хлопець треба вчити тобі ще багато...

Реєстрування
17 Бер 2023
Дописи
99
Реакції
53
Бали
33
Хлопчик, хто сказав що ми у ВРУ отримуємо просто так гроші, якщо ти нічого не знаєш не треба говорити, у мене було за мій термін 844кк і це я не крав, як ви ОПГ думаєте, а отримав за роботу! Хлопець треба вчити тобі ще багато...
Цікаво а що ти таке робив що заробив аж 844кк ? Прошу детально описати свою роботу і получену зарплату якщо так можна сказати

Останнє редагування:
Реєстрування
17 Бер 2023
Дописи
99
Реакції
53
Бали
33
Ти на форумі зареєстрований майже 2 місяці назад скажи як можна заробити 844 кк за стільки часу

Петро Порошенко 02

Прем'єр-міністр пенсія 02 | Верх. суд 01
Реєстрування
14 Кві 2025
Дописи
1
Реакції
6
Бали
6
Цікаво а що ти таке робив що зароби аж 844кк ? Прошу детально описати свою роботу і получену зарплату якщо так можна сказати
Хлопчик, у мене найвища юридична освіта, не як у вас. я маю 38 дипломів о моей діяльності. Я отримав 844кк за хорошу роботу у верховній раді України! Питання є?

Реєстрування
17 Бер 2023
Дописи
99
Реакції
53
Бали
33

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі