Забродський Дмитро
02 | Західна Україна
- Реєстрування
- 25 Сер 2024
- Дописи
- 38
- Реакції
- 31
- Бали
- 23
- Нікнейм адміністратора:Ігор Ронський
- Особистий нікнейм:Дмитро Ашваганда
- Суть скарги: Сьогодні були розглянуті заявки на лідера ДСНС в кандидатах були достойні люди,яких даний адміністратор відхилив, тобто Джерард Кейт який має досвід на керівних посадах і ідеї досить хороші але даного кандидата відхилили через недостатній вік, далі Денис Кейт який ну там в історії покарань я не розбираюсь якщо зможете розглянете,далі я, заявки фото не маю так як видалив перед результатами але в архівах вона повинна бути, ідеї в мене дуже хороші(моя думка) але причиною того,що відхилили став недостатній вік(буде 15 років 20 червня) тобто 7 днів до 15, віку з яким схвалили заявку Максиму Джокер, Віталій Джокер також в деякій мірі має хороші ідеї, але причина відхилення погані ідеї.Було б все добре якщо він би не схвалив заявку Максима Джокера в якого дуже банальні ідеї, немає відповіді на 13 питання, в самій заявці дуже багато граматичних помилок і в рп біографії написано що його мати-Діана Скакун, а батько-Артем Скакун нагадаю, дані особи були адміністраторами на 02 сервері коли був Пан Ронський ІП, і могли бути в теплих відносинах з І.Ронським, і саме через це в нього може бути блат (я не стверджую).Щож думаю з заявками ви ознайомитесь, для цього додаю посилання на дану тему.Потім я написав даному адміністратору що ж це за справи і пан Ронський почав відповідати, писати про переписку не буду самі ознайомтесь тут,Я хотів би щоб дану скаргу розглянув Сергій Коваленко, так як боюсь що дану скаргу можуть відхилити через те, що в Ігора Ронського може бути блат зі сторони Олега Галицького(я не стверджую, просто застерігаюсь).Щож я хочу щоб Керівник Проекту переглянув заявки на лідерів та виніс вердикт чи правильно розглянуті заявки чи ні.Але тут блат ну дуже відкритий
- Доказ видачі покарання (скріншот/відео):-
- Дата походження:13.06.2025
Останнє редагування: