Відмовлено Макс Харбор оскарження

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

swampychips

Козак
Реєстрування
9 Січ 2025
Дописи
8
Реакції
12
Бали
6
  1. Нікнейм адміністратора: Макс Харбор
  2. Особистий нікнейм: Юрій Міцний
  3. Суть скарги: Оскарження. Шановні, в мене немає слів просто. Стосовно цієї скарги, там все підробно розписано, але давайще тоді ще раз пройдемось по деталям. Тут ми конкретно бачемо, що я (Юрій Міцний) викрадаю генерала СБУ і саджаю його в додж, зверніть увагу на час (23:32), далі трошки пізніше адміністратор Радослав Піхайлюк втручається в рп процес, відкидуючи мене за nRP drive (по факту, нічо не кажу). Що ми маємо, машина, та і сам викрадач, магічним чином зникають, залишається сам на собі викраденний... І як, шановний Макс Харбор, а також слідчий СБУ Іван Грей, Ви пропонуєте це далі грати?
    *у кімнаті для допитів СБУ*
    Слідчий: І так, Ви викрали генерала сбу, опишіть в подробицях як це сталось
    Я: Ну, спотачку зв*язав йому руки, запхав у машину, обшукав, далі їхали в ліс, а потім сталась магія та я опинився на нарах
    Тим паче, що з кожної сторони були порушення.. Нагадаю, що по ООС OOC - позаігрова інформація, взята з НЕ ігрового світу. Пишеться в окремий ігровий чат (/n або натиснути клавішу Т та обрати оффтоп)інформації Іван Грей відкрив кримінальне провадження стосовно мене, що є порушенням. Я пропоную АБО переїграти ситуацію, але якщо робити без порушень з кожного боку, то і не буде викрадення, адже ми його проганяли спочатку, але ось тоді, якщо я буду без маски, то тепер у СБУ якраз таки буде дійснa ІС IC – ігрова інформація, взята з ігрового світу. Пишеться у звичайний чат.причина розпочати досудове службове розлідування по факту озброєнного нападу на співробітника СБУ. Тоді ми тільки ЗА, що б прийняти участь у ролі підозрюванних у дійсній, красивій, хорошій ситуації. Прошу також провести бесіду з даним адміністратором, та показати йому цей розділ
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): Надані вище
  5. Дата походження: 12.06.2025--->NOW

Макс Харбор

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
19 Лип 2023
Дописи
1,967
Реакції
614
Бали
213
Адреса
[email protected]
Вітаю, шановний гравець!

Те, що ви порушили правила проєкту під час викрадення гравця, не означає, що ситуація буде проігнорована.

Факт викрадення зафіксований, і за цим фактом було відкрито кримінальне провадження згідно з внутрішніми правилами сервера.

Навіть якщо взяти відео до моменту, коли вас посадив адміністратор — цього вже достатньо для відкриття справи.
Радимо вам перед наступними викраденнями уважно ознайомитися з правилами проєкту. Це допоможе уникнути подібних інцидентів у майбутньому.
Звертаємо вашу увагу, що ви не були єдиним учасником викрадення — у ситуації брали участь й інші гравці.
За бажанням, вони мали можливість продовжити Role Play ситуацію.

*у кімнаті для допитів СБУ*
лідчий: І так, Ви викрали генерала сбу, опишіть в подробицях як це сталось
Я: Ну, спотачку зв*язав йому руки, запхав у машину, обшукав, далі їхали в ліс, а потім сталась магія та я опинився на нарах
Якщо ви бажаєте, я можу запропонувати вам кілька варіантів, як це можна відіграти. Напишіть мені в телеграм -> @Demonater4

Очікуйте кінцевої відповіді від ГА/ЗГА

Юра Дмитришин

Північна Україна
Активний гравець
Реєстрування
21 Вер 2023
Дописи
1,356
Реакції
828
Бали
213
Адміністратор надав відповідь.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі