Відмовлено Скарга на Олег Вінстан

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Айзберг Яхіко

Новий гравець
Реєстрування
30 Тра 2024
Дописи
18
Реакції
3
Бали
8
  1. Нікнейм адміністратора:Олег Вінстон
  2. Особистий нікнейм:Айзберг Яхіко
  3. Суть скарги: Я зайшов на тереторию ВС без зброї, до мене підбіг Глебасік Морасіл і його подруги. При цьому всьому адміністратор усе бачив. Я купую емку у друга Мораліса, і цей “друг” починає валяти дурня, типу: “де ти?”, “я не знаю, як прийняти обмін” та подібне. Знову ж таки, за всім цим спостерігає адміністратор у невидимці. Я вже покинув територію військової частини — після цього мене відкинули. Після цього я викликаю адміністратора Олега Вінстона. Починаю питати, за що саме мене відкинуло тощовін усю сетуацію бачив и Т.Д. и чому того тіпа не відкінуть Хочу звернути увагу саме на це — я не сказав жодного поганого слова на АДМ. Але після розмови мені дали МУТ на 60 хвилин за “неповажне спілкування з адміністрацією” Я так розумию цей АДМ по блату типу для того щоб блатувати глебасіка та його друзів
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
    1750115315027.png
  5. Дата походження:17.06.2025

Останнє редагування модератором:

Марк Буданов

Північна Україна ♡
Реєстрування
28 Лис 2023
Дописи
252
Реакції
211
Бали
103
  1. Нікнейм адміністратора:Олег Вінстон
  2. Особистий нікнейм:Айзберг Яхіко
  3. Суть скарги: Я зайшов на тереторию ВС без зброї, до мене підбіг Глебасік Морасіл і його подруги. При цьому всьому адміністратор усе бачив. Я купую емку у друга Мораліса, і цей “друг” починає валяти дурня, типу: “де ти?”, “я не знаю, як прийняти обмін” та подібне. Знову ж таки, за всім цим спостерігає адміністратор у невидимці. Я вже покинув територію військової частини — після цього мене відкинули. Після цього я викликаю адміністратора Олега Вінстона. Починаю питати, за що саме мене відкинуло тощовін усю сетуацію бачив и Т.Д. и чому того тіпа не відкінуть Хочу звернути увагу саме на це — я не сказав жодного поганого слова на АДМ. Але після розмови мені дали МУТ на 60 хвилин за “неповажне спілкування з адміністрацією” Я так розумию цей АДМ по блату типу для того щоб блатувати глебасіка та його друзів
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):Переглянути вкладення 315080
  5. Дата походження:17.06.2025
Вітаю шановний гравець.
Мене попросили у репорт прослідкувати, я почав слідкувати за гравцем і бачу що 2 гравця одягнуті в скін "Школьник" та без зброї, згідно правил нападу на ВЧ а саме: 2.4. Заборонено Нападати та перебувати на території військової частини, якщо у вас немає зброї. | Деморган 60 хвилин, і 2.12. Заборонено використовувати скіни та аксесуари, які надають перевагу та тварин. | Деморган 60 хвилин. Ви порушили цих 2 пункта. Потом я сижду коло вашої клітки, і ви мене закликали розібратися з вашим покаранням в ході нашої розмови ви отримали мут на 60 хвилин, згідно правил UG а саме 4.10 "Неповажне ставлення до адміністрації" - Заборонено неповажне ставлення до адміністрації. | Мут до 180 хвилин / Бан від 4 днів.

Очікуйте відповіді від ГА/ЗГА.

Віктор Миколайович

Північна Україна
Активний гравець
Реєстрування
22 Лип 2022
Дописи
10,759
Реакції
6,338
Бали
254
Вітаю

Покарання видано вірно, ніякого блату не було зафіксовано, лише ваші порушення.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі