ЗАЯВА
Бакровський Артур Дмитрович , громадянин України
Подаю скаргу на : Полковник НПУ Павло Герасименко,№ жетона 5221
1. Суть порушення: Їхав на автівці , тріши занесло мене в затяжному повороті , так як їхав на автівці з заднім приводом, та трішки дав більше газу , тим самим порушив ПДР , а саме створення аварійної ситуації.
Від свого порушення не відмовляюсь.
Після чого по заду автівки почув звук сирени, одразу здійснив зупинку біля узбіччя дороги.
Спочатку до мене підходить Підполковник НПУ Олександро Хелл, № жетона 6790121.
Та просить мене одразу покинути транспортний засіб, коли я запитав на якій підставі я маю покидати власний транспортний засіб, підполковник Хелл каже наступне - цитую " На підставі Закону про НПУ , 3.1 та 3.2" , беручи до уваги мій досвід відносно цього закону, 3.1 та 3.2 не дає законної вимоги для водія , щоб змусити його вийти з автомобіля. Для вас я думаю не потрібно пояснювати шо саме означає цих дві статті Закону про НПУ. Після чого я запитав ще раз - цитую "На який закон будете опиратись, щоб дати мені закону вимогу для того щоб я покинув транспортний засіб?" В відповідь я почув знову ту ж саму казку. Після чого я попросив даного працівника посвідчення його , так як тільки він підійшов, він не зробив цього , на той момент я навіть не знав хто це, він одразу попросив мене покинути транспорт.
Знову йде максимальне проявлення халатності , працівник каже ви спочатку вийдіть, а потім я покажу вам, тут я цього звісно не зрозумів..
Також прошу взяти до уваги, шо працівник помітно нервував, його рухи моментами були максимально незрозумілими, то він рухався в ліво в право , то крутився, то вітався з кимось, і під час цього всього розмовляв зі мною, перша думка яка прийшла , що людина знаходиться в стані наркотичного або алкогольного сп'яніння. Це виключно моя думка.
Далі підійшов до мене вже Полковник НПУ Павло Герасименко , № жетона 5221 .
Почав перебивати свого колегу, та тикати мені своїм посвідченням, для чого він це робив мені також не зрозуміло..
В відповідь я йому сказав "Можеш йти звідси, зупиняв мене не ти", на що отримав відповідь "зараз ти підеш звідси", бачити таке порушення субординації від Полковника НПУ трішки таке собі, я розумію шо я перший перейшов на ти, але це не відповідна поведінка поліцейського, тим більше який носить звання Полковника..
І з цим працівником почалась та сама ж казка, мене змушували вийти з автівки , опираючись на невідомі статі які вказані в законі про діяльність НПУ, які саме так і не зміг мені назвати Полковник, опираючись на те що його колега Підполковник Хелл вже називав мені статті , відносно яких я маю покинути свій ТЗ, я так розумію це 3.1 та 3.2 Закону про НПУ.
Далі Полковник почав максимально порушувати субординацію в мою сторону, кричати, перебивати, казати шо я глухий , та багато інших образ які є на відео доказі.
На мої слова це не є закона вимога, він почав кричати " Це моя законна вимога".
Тобто з його слів, якшо я би був поліцейським , я би міг підійти до громадянина, придумати собі якусь законну вимогу , та вводити в оману людину, до прикладу Моя законна вимога перепишіть на мене все своє майно, бо я поліцейський)
Потім працівник продовжив те саме ж , ганяти все по колу.
Потім коли людина вже довела мене до кипіння , я висловився нецензурно в сторону працівників, після чого мене силою витягнули з авто, пошкодивши мою нагрудну боді камеру, тому запис обривається.
З відео доказами можете ознайомитись нижче.
Максимальне проявлення халатності зі сторони НПУ до своєї діяльності.
Максимально принизили честь всієї НПУ.
З такими поліцейськими жити в країни максимально не комфортно, які займають такі високі посади, а роблять такий балагн, і займаються тим чим хочуть.
Якщо Полковники роблять таке, я навіть не можу собі уявити, чому вони вчать молодший склад, який більше має взаємодії з громадянами.
Прошу максимально суворо вжити заходів до даних працівників, особливо до Полковника тому що це вже далеко не перша ситуація, саме з ним.
2. Організація: Національна Поліція України
3. Докази:
Тут
4. Дата та час події: 16,06,2025 10:52
5. Контактні дані:
Паспорт, 380777222333
6. Свідки: Михайло Пикалюк , +380979150039
Прошу здійснити перевірку зазначених фактів та вжити відповідних заходів реагування згідно із законом.
Дата: «17» Червня 2025р.
Підпис: Bakrovsky