Розглянуто Оскарження

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Дарк Вейн

Козак
Реєстрування
31 Гру 2023
Дописи
6
Реакції
21
Бали
18
  1. Нікнейм адміністратора:Евген Київський
  2. Особистий нікнейм:Дарк Ультрас
  3. Суть скарги: Оскарження покарання за пунктом 5.9 “Образа гравців” Прошу розглянути моє оскарження щодо покарання за порушення пункту 5.9 правил — “Образа гравців”. Я усвідомлюю важливість поваги у спілкуванні, проте хочу пояснити, що ситуація виникла у відповідь на провокаційні дії з боку інших гравців. Я став на захист дівчини, яка на той момент була мішенню для образ та принижень. Моєю метою не було навмисно когось ображати — це була емоційна реакція на несправедливість і провокацію. Я визнаю, що деякі мої висловлювання могли здатися грубими. Якщо хтось справді відчув себе ображеним — я вибачаюся. Такої мети не було. Надалі я буду уважнішим до своїх слів, навіть у стресових ситуаціях. Також хочу наголосити, що це моє перше серйозне покарання, або принаймні — перше за дуже тривалий час. Я завжди намагався дотримуватись правил і не створювати конфліктів на сервері. Прошу врахувати цей факт як обставину, що пом’якшує ситуацію, і переглянути рішення щодо покарання.
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
  5. Дата походження:18.06.2025

Вкладення

• proxy_sa 2025-06-18 19-50-07_668.png
    proxy_sa 2025-06-18 19-50-07_668.png
    1.7 Mб · Перегляди: 66
Реєстрування
1 Сер 2024
Дописи
103
Реакції
162
Бали
46
  1. Нікнейм адміністратора:Евген Київський
  2. Особистий нікнейм:Дарк Ультрас
  3. Суть скарги: Оскарження покарання за пунктом 5.9 “Образа гравців” Прошу розглянути моє оскарження щодо покарання за порушення пункту 5.9 правил — “Образа гравців”. Я усвідомлюю важливість поваги у спілкуванні, проте хочу пояснити, що ситуація виникла у відповідь на провокаційні дії з боку інших гравців. Я став на захист дівчини, яка на той момент була мішенню для образ та принижень. Моєю метою не було навмисно когось ображати — це була емоційна реакція на несправедливість і провокацію. Я визнаю, що деякі мої висловлювання могли здатися грубими. Якщо хтось справді відчув себе ображеним — я вибачаюся. Такої мети не було. Надалі я буду уважнішим до своїх слів, навіть у стресових ситуаціях. Також хочу наголосити, що це моє перше серйозне покарання, або принаймні — перше за дуже тривалий час. Я завжди намагався дотримуватись правил і не створювати конфліктів на сервері. Прошу врахувати цей факт як обставину, що пом’якшує ситуацію, і переглянути рішення щодо покарання.
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
  5. Дата походження:18.06.2025
Людина має дуже багато порушень ображає батьків та неадекватний та вже не в 1 раз порушує правила

Олександр Моноліт

Бувший ГА | Західна Україна
Реєстрування
4 Гру 2023
Дописи
328
Реакції
170
Бали
48
Вітаю!
Ознайомившись зі скаргою, виношу вердикт:

Покарання буде оскаржено до 2х днів бану та муту на 120 хвилин.

[Розглянуто]

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі