Відмовлено Видалили акаунт коли мають розблоковувати

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Любомир Карпук

Новий гравець
Реєстрування
28 Бер 2024
Дописи
16
Реакції
3
Бали
6
Особистий Нік нейм : Любомирчик Карпук (6822828)
Суть скарги мене забанили приблизно 2-3 місяця я дивлюся трейлер і тут бачу шо всі акаунти які були заблоковані розблоковоють я аж кричав від ЩАСТЯ думаю 27 числа зайду в особистий кабінет подивлюся скільки в мене грошей на балансі і тут бачу акаунт з таким логіном не знайденого і так пару разів робив потім пишу в тех підтримку і вони мені кажуть що мій акаунт ВИДАЛЕНО чого всі акаунти розблоковують в мій видалять дайте мені ще шанс 1 новий акаунт робити не хочу тому що це буде все довго я прошу дайте мені ще 1 шанс це не справедливо всі акаунти розблували а мій ні.Я цю гру грає вже 3 роки а тут ак видалено я не знаю ліпших проектів чим Юкрейн гта
Дата походження 27.06.2025

Артем Неєзжалий

Легенда ЧСП
Реєстрування
28 Гру 2022
Дописи
286
Реакції
81
Бали
31
Особистий Нік нейм : Любомирчик Карпук (6822828)
Суть скарги мене забанили приблизно 2-3 місяця я дивлюся трейлер і тут бачу шо всі акаунти які були заблоковані розблоковоють я аж кричав від ЩАСТЯ думаю 27 числа зайду в особистий кабінет подивлюся скільки в мене грошей на балансі і тут бачу акаунт з таким логіном не знайденого і так пару разів робив потім пишу в тех підтримку і вони мені кажуть що мій акаунт ВИДАЛЕНО чого всі акаунти розблоковують в мій видалять дайте мені ще шанс 1 новий акаунт робити не хочу тому що це буде все довго я прошу дайте мені ще 1 шанс це не справедливо всі акаунти розблували а мій ні.Я цю гру грає вже 3 роки а тут ак видалено я не знаю ліпших проектів чим Юкрейн гта
Дата походження 27.06.2025
акаунт скорее всего удалили раньше,а вернуть не могут

Олександр Моноліт

Бувший ГА | Західна Україна
Реєстрування
4 Гру 2023
Дописи
328
Реакції
170
Бали
48
Вітаю!
Ознайомившись зі скаргою, виношу вердикт:

Через критичність порушення змушені відмовити в оскарженні, ви маєте можливість створити новий акаунт та почати все з чистого листа без подібних та інших критичних порушень правил UKRAINE GTA.

[Відмовлено]

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі