Схвалено ВРУ| Лідер| Порушення правил лідерів

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Вадим Лийсинко

Легенда держ|Центральна Україна 01
Реєстрування
5 Гру 2024
Дописи
41
Реакції
76
Бали
38
1. Нікнейм лідера/заступника: Владислав кулініч
2. Особистий нікнейм: Вадим Лийсинко
3 Суть скарги: Пане Президент був Призначений 30.06.2025, згідно Правил лідерів 1. Лідер зобов'язаний заповнити розділ своєї організації протягом 48 годин з моменту видачі модерації. Але чомусь 40% форума не зроблено... Можливо лідеру тяжко займати цю посаду?
4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): Йцке
5. Дата походження: 05.07.2025

Владислав Кулініч

[01] Центральна Україна | Екс-мер | Президент
Активний гравець
Реєстрування
11 Лип 2022
Дописи
601
Реакції
284
Бали
123
Вітаю шановний гравець!

Дякую за цікавість до діяльності мене, як лідера. Тепер поговоримо більш детально про те, про що Ви обговорили.

Згідно правил лідерів розділ 7 пункт 2, до обов'язкових тем, відноситься:

"

• Інформація для нового співробітника організації (F.A.Q.);
  • Старший склад організації;
  • Графік роботи фракції;
  • Система видачі доган;
  • Рапорт на підвищення;
  • Щотижневі звіти заст. лідера;"
Тепер більш детально.

F.A.Q - залишилось від попереднього лідера, оскільки має досить актуальну структуру. Інформація про старший склад вже наявна. Графік роботи зазначений у Статуті. Система видачі і відпрацювання доган так само є. Рапорти на підвищення залишились старі з метою не втрачати інформацію про систему підвищення за попередні періоди роботи. Звіти заступників були перенесені у відповідний розділ і заступники тепер звітують у спеціальній темі.

Окрім цього, у ВРУ є теми, які я не можу видаляти чи редагувати, оскільки вони є важливими і потребують постійного ведення новим лідером, без перезаповнення.

Очікуємо відповіді від адміністрації і дякую за Вашу небайдужість.

Вадим Лийсинко

Легенда держ|Центральна Україна 01
Реєстрування
5 Гру 2024
Дописи
41
Реакції
76
Бали
38
Вітаю шановний гравець!

Дякую за цікавість до діяльності мене, як лідера. Тепер поговоримо більш детально про те, про що Ви обговорили.

Згідно правил лідерів розділ 7 пункт 2, до обов'язкових тем, відноситься:

"

• Інформація для нового співробітника організації (F.A.Q.);
  • Старший склад організації;
  • Графік роботи фракції;
  • Система видачі доган;
  • Рапорт на підвищення;
  • Щотижневі звіти заст. лідера;"
Тепер більш детально.

F.A.Q - залишилось від попереднього лідера, оскільки має досить актуальну структуру. Інформація про старший склад вже наявна. Графік роботи зазначений у Статуті. Система видачі і відпрацювання доган так само є. Рапорти на підвищення залишились старі з метою не втрачати інформацію про систему підвищення за попередні періоди роботи. Звіти заступників були перенесені у відповідний розділ і заступники тепер звітують у спеціальній темі.

Окрім цього, у ВРУ є теми, які я не можу видаляти чи редагувати, оскільки вони є важливими і потребують постійного ведення новим лідером, без перезаповнення.

Очікуємо відповіді від адміністрації і дякую за Вашу небайдужість.
Дякую за відповідь, однак залишаються певні питання. Ваша відповідь не пояснює, чому 40% форуму виглядає незаповненим або недоопрацьованим, навіть після більш ніж 5 діб із моменту призначення.

Мені щиро цікаво — чому інші лідери спроможні повністю оновити та привести форум у порядок менш ніж за 24 години, а у Вашому випадку йдеться вже про значно більший термін? Також ви могли би змінити всі теми від іншого президента.

Я особисто спостерігав за Вашою діяльністю, зокрема за тим, як Ви розглядаєте заявки. І, чесно кажучи, виникає враження, що Ви або не маєте часу на повноцінне лідерство, або ставитеся до посадових обов’язків формально. Складається враження, що зворотний зв’язок із гравцями — не є Вашим пріоритетом.

Розумію, що деякі теми можна залишити від попередника, проте більшість лідерів, які поважають свою фракцію та мають бачення розвитку, намагаються адаптувати форум під себе та створити актуальний і зручний простір для співробітників. А не просто залишати "як є".

Владислав Кулініч

[01] Центральна Україна | Екс-мер | Президент
Активний гравець
Реєстрування
11 Лип 2022
Дописи
601
Реакції
284
Бали
123
Дякую за відповідь, однак залишаються певні питання. Ваша відповідь не пояснює, чому 40% форуму виглядає незаповненим або недоопрацьованим, навіть після більш ніж 5 діб із моменту призначення.

Мені щиро цікаво — чому інші лідери спроможні повністю оновити та привести форум у порядок менш ніж за 24 години, а у Вашому випадку йдеться вже про значно більший термін? Також ви могли би змінити всі теми від іншого президента.

Я особисто спостерігав за Вашою діяльністю, зокрема за тим, як Ви розглядаєте заявки. І, чесно кажучи, виникає враження, що Ви або не маєте часу на повноцінне лідерство, або ставитеся до посадових обов’язків формально. Складається враження, що зворотний зв’язок із гравцями — не є Вашим пріоритетом.

Розумію, що деякі теми можна залишити від попередника, проте більшість лідерів, які поважають свою фракцію та мають бачення розвитку, намагаються адаптувати форум під себе та створити актуальний і зручний простір для співробітників. А не просто залишати "як є".
Дякую за повторну відповідь.

Розвиток і діяльність організації є виключно баченням лідера і його команди. Робити висновки з окремих тем - не варто.
Більш того, заявки розглядаються достатньо швидко, про що є відповідне навіть зауваження від адміністрації.

Окрім цього, 40% від якої кількості тем? Ви так чітко вказуєте цю цифру, що я не проти був би побачити розрахунок. Виникає враження, що Ви слідкуєте тільки за мною і моїми «проблемами», а це вже, пробачте, але трошки злив лідера … але сподіваюсь я помиляюсь у своїх думках.

Якщо є запитання, скарги, пропозиції - то запрошую до співпраці. Більш того, у лідерів інших організацій трошки простіша система побудови роботи, ніж у ВРУ. Оскільки у ВРУ є суди, адвокатура, прокуратура, парламент тощо. І на розбудову роботи Організації з 0 - треба значно більше часу.

Сергій Пасечник

Фанaт бaунті з кокoсом
Активний гравець
Реєстрування
13 Лис 2024
Дописи
1,086
Реакції
512
Бали
253
Вітаю, шановний гравець
З лідером буде проведена сувора бесіда
Розглянуто

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі