Розглянуто Відсутність адмінів,повний треш на сервері

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
3 Тра 2025
Дописи
242
Реакції
181
Бали
48
1.Конкретного Адміна нема бо їх нема.
2.Григорій Ярошенко
3.З вечора 05.07.2025 і по теперішній час 06.07.2025 року докричатися у репорт нереально.Деякі гравці розуміючи ,що адміністратори відсутні не котролюють,роблять що хочуть порушуючи правила.Кількість ДМ ЗЗ мені здається за весь час ,що я граю просто зашкалила.Я все розумію ,що у адмінів і своє життя і не завжди може бути змога допомогати усім,але коли тебе вбивають декілька разів підряд в зз ти звеш адміна ,щоб допоміг,адмін шукає ЗГС або ГС неоф нікого нема допомогти по факту не може.Звеш у репорт адміна просиш прослідкуйте за ситуацією,він відповідає ок І (Гудименко ) слідкує 30+секунд а мотім пише якщо що подавайте скаргу на форум.Ну це якось не серйозно.Ще раз говорю я розумію що у адмінів своє життя але за часту адміни в ночі тільки два. з 5 десь до 7 +- по часу адмінів взагалі немає.Якось всежтаки контролюйте цей процес. важко трішки грати коли контролю немає робиться чортішо того одкидують в дквс він перезаходе з другого акаунта себе випускає,ніхто за цим не дивиться ніхто не контролює.Це навіть не скарга а просто інформую як гравець.тому що я стільки скарг сьогодні на кидав,щоб зновуж таки потім деякі не казали що їх провокують ображають,ущімляють або ще щось.ні це означає що в ЗЗ тулити не можна.
а проконтролювати це я розумаю що нереально .але деякі випадки можна попереджати.Дякую
4.Докази усі мої скарги на форумі за остані декілька годин.
5.06.07.2025

Серго Голд

Спец.Адмін UKRAINE GTA
Спец.Адмін
Реєстрування
22 Сер 2024
Дописи
2,988
Реакції
1,837
Бали
253
Вітаю
Через великий потік репортів, та на жаль малу кількість адміністрації у деякий проміжок часу, відповідь на репорт може бути довше або пропущено.
Приносимо свої вибачення

Розглянуто

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі