Відмовлено Бездіяльність Генерала СБУ

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Марк Безсонов

[M AI-Capone] 02
Реєстрування
5 Чер 2023
Дописи
85
Реакції
128
Бали
38
  1. Нікнейм лідера/заступника: Юра Хохлов
  2. Особистий нікнейм: Марк Безсонов
  3. Суть скарги:
    Шановна адміністраціє,Хочу повідомити про порушення службових обов’язків генералом який у критичний момент повністю проігнорував напад на склад боєприпасів військової частини. На об’єкт проникли озброєні особи (кланівці) та розпочали грабунок.
    Замість того щоб організувати оборону, викликати підкріплення,генерал перебував в економ-класі та переглядав для себе автомобілі, не виявляючи жодного інтересу до того, що відбувається у частині.

Вважаю таку поведінку грубим порушенням RP та службового регламенту. Прошу розглянути ситуацію та, у разі підтвердження фактів, застосувати дисциплінарні заходи відповідно до правил сервера.

З повагою,(Марк Безсонов)
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): https://imgpile.com/p/FnjK3Io
  5. Дата походження:06.07.2025

Одін Пейс

Адміністратор | Західна Україна
Адміністратор
Реєстрування
15 Вер 2023
Дописи
246
Реакції
127
Бали
88
А сам шо там робив чому не відбивав?

Реєстрування
28 Гру 2024
Дописи
59
Реакції
217
Бали
108
Я був 1звання зброї немає та на території ВЧ перебувати заборонено
Внутрішній статут ЗСУ читали?
1.5 Військовослужбовці до звання солдата зобов'язані проживати в казармі (розташування на ВЧ).

5.3 Військовослужбовцю забороняється Ігнорування наказів керівників (виняток — незаконні накази, які порушують статут/закон)

Марк Безсонов

[M AI-Capone] 02
Реєстрування
5 Чер 2023
Дописи
85
Реакції
128
Бали
38
1.5 Військовослужбовці до звання солдата зобов'язані проживати в казармі (розташування на ВЧ).

5.3 Військовослужбовцю забороняється Ігнорування наказів керівників (виняток — незаконні накази, які порушують статут/закон)
А який сенс мені бути на території ВЧ?
Якщо зброї немає

Марк Безсонов

[M AI-Capone] 02
Реєстрування
5 Чер 2023
Дописи
85
Реакції
128
Бали
38

Мені всі співробітникі після зміни кажуть знімають форму та покиньте територію ВЧ

Моана Рейнер

Енергійна! | Західна Україна
Активний гравець
Реєстрування
9 Лип 2024
Дописи
1,302
Реакції
800
Бали
213
Вітаю!

Розглянувши Вашу скаргу та надані докази, виношу вердикт:

Даний лідер не порушив правил так як напад відбувся після закінчення робочої зміни.

Надані докази не підтверджують халатність та бездіяльність щодо службових обов'язків лідера, так як відсутній виклик в рацію від керівництва ЗСУ щодо надання підмоги від інших фракцій.

| ВІДМОВЛЕНО |

Останнє редагування:
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі