Оскаржено Оскарження для Віктора Миколайовича

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Дмитро Флурри

Кошовий отаман
Реєстрування
1 Січ 2024
Дописи
147
Реакції
98
Бали
33
  1. Нікнейм адміністратора: Віктор Миколайович
  2. Особистий нікнейм: Дмитро Флуррі
  3. Суть скарги: Хотів би вибачатися перед Віктором Миколайовичем за те що сильно порушив правило серверу а саме Розпал Міжнаціональної Ворожнечі. Таке порушення в мене вперше, я просто був погано ознайомлений з правилами і подумав що те правило в якому написано що якщо включити на бумбоксі пісні з розпалом міжнаціональної ворожнечі то можна отримати мут на 60 хвилин я думав я порушив це правило але я порушив просто Розпал Міжнаціональної Ворожнечі. Я каюсь перед вами і обіцяю більше так не порушувати, прошу на перший раз мене вибачити та розблокувати. Тому сподіваюсь ви пане Віктор Миколайович зможете мене на перший раз вибачити. В наступний раз я буду уважнішим і буду більше ознайомлений з правилами серверу аби більше їх не порушувати. Очікую вашої відповіді.
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): тиць
  5. Дата походження: 16.07.2025

Богдан Вини

Легенда Ukraine GTA
Реєстрування
9 Лют 2025
Дописи
104
Реакції
201
Бали
48

Bristleback

Поважний гравець
Реєстрування
9 Бер 2023
Дописи
147
Реакції
170
Бали
48
Ему должны снят бан так как это его первый бан по причине Міжнаціональна ворожнеча макисмум ему должны дать бан 1-14 или мут
хааххахах,тоесть когда нас закидують ракетами і т.д то Дмитро Флуррі будет слухать музику зі словами Я руск...?

Bristleback

Поважний гравець
Реєстрування
9 Бер 2023
Дописи
147
Реакції
170
Бали
48
і коли люди помирають коли їх шахедами или ракетами закидують то це нормально?і в цей час Дмитро Флуррі слухав російську музику

Bristleback

Поважний гравець
Реєстрування
9 Бер 2023
Дописи
147
Реакції
170
Бали
48

Bristleback

Поважний гравець
Реєстрування
9 Бер 2023
Дописи
147
Реакції
170
Бали
48
  3. Суть скарги: Хотів би вибачатися перед Віктором Миколайовичем за те що сильно порушив правило серверу а саме Розпал Міжнаціональної Ворожнечі. Таке порушення в мене вперше, я просто був погано ознайомлений з правилами і подумав що те правило в якому написано що якщо включити на бумбоксі пісні з розпалом міжнаціональної ворожнечі то можна отримати мут на 60 хвилин я думав я порушив це правило але я порушив просто Розпал Міжнаціональної Ворожнечі. Я каюсь перед вами і обіцяю більше так не порушувати, прошу на перший раз мене вибачити та розблокувати. Тому сподіваюсь ви пане Віктор Миколайович зможете мене на перший раз вибачити. В наступний раз я буду уважнішим і буду більше ознайомлений з правилами серверу аби більше їх не порушувати. Очікую вашої відповіді.
1.3. Незнання правил не звільняє від відповідальності.

Bristleback

Поважний гравець
Реєстрування
9 Бер 2023
Дописи
147
Реакції
170
Бали
48
1.1. Кожен гравець після реєстрації облікового запису на сервері дає свою згоду на те, що був ознайомлений з усіма правилами UKRAINE GTA, механізмом Role Play, а також зобов'язується беззаперечно їх дотримуватись.

Дмитро Флурри

Кошовий отаман
Реєстрування
1 Січ 2024
Дописи
147
Реакції
98
Бали
33

Дмитро Флурри

Кошовий отаман
Реєстрування
1 Січ 2024
Дописи
147
Реакції
98
Бали
33
Чому ж ти почав тільки на українській говорити зараз а раніше і скарги на російській мові подавав і в грі завжди на російській говорив, то хто тут ще такий дуже грамотний?

Віктор Миколайович

Північна Україна
Активний гравець
Реєстрування
22 Лип 2022
Дописи
10,759
Реакції
6,338
Бали
254
Вітаю

Покарання буде зменшено з 6000 до 31 доби, в наступний раз будете занесені до чорного списку проекту за подібні дії.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі